Connect with us

Culturism

FOTO. Ioan Laslo şi-a etalat muşchii la Campionatul European de Culturism şi Fitness


Sportivul şimleuan a participat la categoria masters şi a reuşit să se claseze pe locul 6 la competiţia ce în acest an a avut loc la Bucureşti


La finele săptămânii trecute, mai exact sâmbătă, 26 octombrie, capitala României a găzduit în premieră Campionatul European de Culturism şi Fitness, competiţie organizată de International Natural Bodybuilding (INBA).

Sala Gloria din Bucureşti a fost locul în care s-a desfăşurat competiţia la care au participat aproximativ 250 de sportivi de pe bătrânul continent.

La acest concurs l-am regăsit şi pe şimleuanul Ioan Laslo. În ultima perioadă, sportivul de la CS Gold Gym Şimleu Silvaniei a întâmpinat unele probleme la competiţiile naţionale şi din câte se pare, acesta nu ar fi fost primit în competiţie.

Una peste alta, Ioan Laslo a fost prezent la Europeanul de la Bucureşti, acolo unde a participat la categoria Masters 50 – 60 de ani.

Nu mai puţin de 10 sportivi au fost la această categorie din ţări precum Italia, Grecia, Germania, Slovacia, Ungaria şi bineînţeles, România.

La finalul competiţiei, şimleuanul Ioan Laslo s-a clasat pe locul 6.

Să menţionăm faptul că din lotul României au făcut parte 50 de sportivi, Laslo fiind cel mai în vârstă, la cei 57 de ani ai săi.

„A fost o competiţie foarte reuşită. Felicitări preşedintelui Adrian Sveduneac pentru organizare. Era nevoie în România de o astfel de promovare a sportului natural. La competiţie au participat 250 de sportivi. Mă bucur că am făcut parte din lotul României şi am concurat la categoria Masters 50 – 60 de ani cu o categorie de 10 sportivi din Italia, Germania, Grecia, Slovacia, Ungaria”, a spus Nelu Laslo.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean de miercuri, 30 octombrie.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Culturism