Connect with us

DIVIZIA A1

Primul examen dificil pentru Volei Municipal Zalău


În cadrul etapei a III-a, vicecampioana României are parte de un adversar dificil urmând să joace pe terenul deţinătoarei Cupei României – Dinamo. Bucureştenii s-au întărit puternic în vară şi sunt candidaţi la medalii


Sâmbătă, ora 17.00: Dinamo Bucureşti – Volei Municipal Zalău (TVR HD)

Primele două meciuri pentru Volei Municipal Zalău au fost de încălzire, în condiţiile în care a jucat în compania unor echipe modeste, CSU Vest Timişoara şi CSM Câmpia Turzii.

Cu toate acestea, gruparea de sub Meseş a întâmpinat mici probleme şi nu a arătat un joc cu care poate concura la medalii. Dacă la Timişoara a cedat un set, în partida de pe teren propriu cu CSM Câmpia Turzii, vicecampioana s-a impus cu 3 – 0, dar în multe momente a fost pusă în dificultate de adversară.

Pentru Volei Municipal urmează acum cel mai greu joc din acest început de campionat, urmând ca sâmbătă să joace în deplasare la Dinamo Bucureşti. Formaţia din capitală s-a întărit puternic în vară şi a dus mai mulţi jucători cu experienţă printre care şi centrul Răzvan Mihalcea, cel care până în vară a fost un jucător de bază la CS Volei Municipal.

Internaţionalul Codrin Mocanu, bosniacul Milan Pepic, bulgarul Martin Ivanov şi spaniolul Raul Munoz sunt alţi jucători de valoare aduşi de Dinamo în vară, iar din vechiul lot au mai rămas Maicon, Cuk, Gomes, Ionescu, Despotovski, Manda şi Mihai Mărieş.

Cu această formulă, echipa antrenată de Daniel Rădulescu se luptă la medalii şi înaintea jocului de sâmbătă pare să pornească cu un mic avantaj în faţa vicecampioanei României.

După primele două etape, Zalăul stă mai bine în clasament, având 6 puncte, în timp ce Dinamo a făcut un mic pas greşit în deplasarea de la Dej, unde a avut nevoie de 5 seturi pentru a câştiga. Partida de la Bucureşti se dispută sâmbătă, de la ora 17.00 şi va fi televizată de Digi Sport.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A1