Connect with us

KARATE MODERN

VIDEO şi FOTO. Prezenţă numeroasă la Cupa Dani San de la Zalău


Peste 200 de karateka din patru judeţe s-au aflat la startul competiţiei organizate de CS Dani San Zalău, la finalul săptămânii trecute


La finalul săptămânii trecute, Clubul Sportiv Dani San, cu sprijinul Primăriei municipiului Zalău a organizat a treia ediţie a competiţiei ce poartă numele clubului condus de sensei Dan Lucian Chiş.

Ediţia din acest an s-a bucurat de o prezenţă numeroasă, astfel că în sala de sport a Şcolii Gimnaziale “Corneliu Coposu” s-au întrecut pentru cele mai strălucitoare medalii aproape 200 de sportivi veniţi din patru judeţe ale ţării.

Totul s-a desfăşurat conform aşteptărilor, iar conform organizatorilor, tehnicitatea şi sportivitatea sportivilor valoroşi au făcut o atmosferă demnă de orice campionat.

La final, s-a întocmit un clasament pe echipe la care CS Dani San în calitate de club organizator nu a luat parte.

Prin urmare, pe locul I s-a clasat Clubul Sportiv Gichin Hunedoara, în timp ce locul II le-a revenit CS Samuraiul Satu Mare, podiumul fiind completat de CS CFR Simeria.

„Numărul sportivilor spune totul, aproape 200 de înscrieri. Asta mă încântă şi vreau să transmit că deja am câteva idei noi despre cum vor arăta viitoarele ediţii ale Cupei Dani San Zalău. CS Dani San Karate – disciplină, caracter, educaţie. S-au aliniat la startul acestei competiţii sportivi ai mai multor cluburi din patru judeţe, sportivi valoroşi care au reuşit să creeze prin tehnicitatea şi sportivitatea lor o atmosferă demnă de orice campionat. Pe de altă parte, pentru cei care sunt la început de drum a fost o ocazie bună să îşi facă curaj şi să scape de propriile inhibiţii pentru a deveni adevăraţi tineri şi oameni de valoare de care ţara are nevoie. Felicitări tuturor”, a fost mesajul lui Dan Lucian Chiş, la finalul competiţiei de la poalele Meseşului.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 23 ocotmbrie.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in KARATE MODERN