Connect with us

FOTBAL

FOTO. Inter Cizer schimbă liderul în Seria Vest!


Echipa antrenată de Bogdan Bărnuţiu a câştigat derby-ul rundei cu ACS Bănişor-Peceiu, după o evoluţie de excepţie a lui Adrian Gheţi, autor a trei goluri. În urma acestui rezultat, clasamentul în Seria Vest a suferit modificări, iar pe primul loc a ajuns Venus Giurtelec


Şirul de şase victorii consecutive a nou-înfiinţatei ACS Bănişor-Peceiu s-a întrerupt duminică, la Cizer, acolo unde  gruparea condusă de Medan Cozac şi Cristian Jula a suferit prima înfrângere din acest campionat.

În faţa unei asistenţe numeroase, Inter Cizer s-a mobilizat exemplar pentru confruntarea cu liderul şi a avut un început de meci, de excepţie.

La rampă a ieşit Adrian Gheţi, care încă din minutul 9 a deschis scorul. Experimentatul atacant originar din Şimleu Silvaniei a lovit din nou în minutul 16, când scorul arăta 2 – 0, spre satisfacţia spectatorilor.

Oaspeţii au dat semne de revenire şi Cosmin Cuibuş a redus din diferenţă în minutul 31, iar ultimul sfert de oră a fost extrem de disputat. S-a făcut 3 – 1 în minutul 41, prin golul marcat de Radu Chiş, însă chiar înainte de pauză, oaspeţii au marcat prin Călin Pop şi la vestiare s-a intrat cu 3 – 2.

În partea secundă, jocul s-a mai echilibrat, iar ACS Bănişor-Peceiu a reuşit egalarea în minutul 65, după ce la finalizare a fost acelaşi Călin Pop. Jocul a curs spre un rezultat de egalitate, dar nu a a fost de acord cu acest lucru Adrian Gheţi, care din nou a ieşit în evidenţă şi a marcat golul victoriei, cu patru minute înainte de final!

În urma rezultatului de la Cizer, lupta la vârf a devenit şi mai disputată, iar primele trei clasate sunt acum despărţite de un punct. De acest rezultat a profitat Venus Giurtelec, care a egalat la puncte echipa din Peceiu. Având un  golaveraj mai bun, trupa condusă de Mircea Chiş a urcat în fotoliul de lider!

Sursa foto: facebook Clubul Sportiv Inter Cizer


Inter Cizer – ACS Bănişor-Peceiu 4 – 3 (3 – 2)

Au marcat: Adrian Gheţi (‘9, 16 şi 86) şi Radu Chiş (‘41), respectiv Cosmin Cuibuş (‘31) şi Călin Pop (‘45 şi 65)


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL