Connect with us

FOTBAL

Atletic Zalău se ţine tare la juniori republicani


Juniorii A pregătiţi de Claudiu Cornaci au patru victorii consecutive, în timp ce juniorii B antrenaţi de Marius Muntean nu traversează o perioadă la fel de bună, după ce au pierdut ultimele trei jocuri


După o etapă de pauză, juniorii republicani de la Atletic Zalău au revenit în competiţie cu poftă de joc, însă grupa de juniori A pregătită de Claudiu Cornaci a avut parte de o surpriză din partea adversarilor de duminică, care nu s-au prezentat la meci. Ultima clasată, Luceafărul Oradea nu a făcut deplasarea la Zalău cu juniorii A, iar în aceste condiţii, Atletic a câştigat la ”masa verde” cu 3 – 0.

A fost a patra victorie consecutivă pentru elevii lui Claudiu Cornaci, care în continuare se află pe locul 4, cu 21 de puncte, la cinci puncte în spatele ocupantei locului 3, LPS Satu Mare.

În schimb, juniorii B antrenaţi de Marius Muntean nu traversează cea mai bună perioadă, fiind pe penultimul loc, cu 10 puncte acumulate în 13 jocuri.

În ultima etapă, Atletic a pierdut pe teren propriu cu Luceafărul Oradea. Deşi zălăuanii au condus cu 1 – 0, pe final, bihorenii au fost mai inspiraţi şi au marcat de două ori, astfel că au plecat cu toate punctele puse în joc.

În runda următoare, programată sâmbătă, Atletic Zalău va juca în deplasare la Viitorul Cluj. Jocul juniorilor A este programat de la ora 12.00, în timp ce juniorii B vor juca de la ora 14.00.

Şase etape se vor mai juca în acest an, campionatul urmând să se întrerupă după etapa a XXI-a, programată în 30 noiembrie.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL