Connect with us

Ştiri din Sălaj

O nouă ediţie a Festivalului-concurs județean de interpretare a cântecului popular „Mândru cântec sălăjean”

În perioada 25 – 27 octombrie va avea loc a XII-a ediție a Festivalului-concurs județean de interpretare a cântecului popular „Mândru cântec sălăjean”, un eveniment organizat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj cu sprijinul Clubului Rotary Zalău.

Vineri, 25 octombrie, de la ora 11, în sala „Dialoguri europene” se va desfășura concursul la secțiunea soliști vocali și instrumentiști (preșcolari și clasele I – IV).

În aceeași zi, de la ora 17, în sala menționată, va avea loc preselecția și repetițiile la secțiunile soliști vocali (clasele V – VIII și IX – XII) și soliști instrumentiști (clasele V – VIII și IX – XII).

Concursul pentru aceste secțiuni se va desfășura tot în sala „Dialoguri europene” de la Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, duminică, 27 octombrie 2019, începând cu ora 14.

Acompaniază orchestra Ansamblului folcloric „Meseșul” al CCAJS.

Juriul va fi format din prof. dr. Ioan Chezan (președinte), prof. Grigore Grigoruț și prof. Dorel Ciobanu (membri). Prezintă Adina Chirilă.

Regulamentele festivalului pot fi descărcate de pe Regulamente Festivalul concurs judeţean de interpretare a cântecului popular „Mândru Cântec Sălăjean”.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj