Connect with us

ALTE SPORTURI

FOTO. Cupa Stejarilor la Rugby-tag ajunge la Cehu Silvaniei


Echipa Şcolii Gimnaziale “Andrei Mureşanu” din orăşelul sălăjean a fost câştigătoarea competiţiei desfăşurate la Dragu


Vineri, pe terenul de fotbal din localitatea Dragu a avut loc o competiţie de rugby-tag. Este vorba despre Cupa Stejarilor, competiţie ce a ajuns în acest an la cea de-a patra ediţie.

Trei echipe s-au aflat la start în acest an. Este vorba despre Şcoala Gimnazială Dragu (prof. Cosmin Ardelean), Şcoala Gimnazială Buciumi (prof. Mariana Puşcaş) şi Şcoala Gimnazială “Andrei Mureşanu” Cehu Silvaniei (prof. Sergiu Moldovan).

Pregătită de prof. Sergiu Moldovan, echipa din Cehu Silvaniei a înregistrat două victorii din tot atâtea posibile, reuşind să învingă echipa din Dragu cu 7 – 2 şi pe cea din Buciumi cu 9 – 2. Echipa din Dragu a trecut de echipa din Buciumi cu 5 – 1.

La final s-a tras linie şi s-a întocmit clasamentul final, echipa Şcolii Gimnaziale “Andrei Mureşanu” Cehu Silvaniei fiind câştigătoare. Pe locul 2 s-a clasat Şcoala Gimnazială Dragu, în timp ce locul 3 le-a revenit elevilor Şcolii Gimnaziale Buciumi.

“O competiție deja cu tradiție pe care ne dorim să o organizăm an de an. La finalul acestei ediții am reuşit să ocupăm locul II fiind devansați de către reprezentativa din Cehu Silvaniei, echipă care a și reprezentat anul trecut județul Sălaj la finala Olimpiadei Gimnaziilor. Felicit toţi participanții pentru dăruirea de care au dat dovadă, îi felicit pe colegii mei Puşcaş Mariana şi Moldovan Sergiu pentru că indiferent de piedici își fac meseria cu dedicare și multă pasiune. Evenimentul s-a încheiat cu o masă festivă, iar pe această cale mulţumesc d-lui profesor Nemeș Mihai care a făcut posibil acest lucru, partenerilor deja tradiționali ai acestei competiții, respectiv Primăria Comunei Dragu, Inspectoratului Școlar Județean Sălaj și d-nei inspector Cozac Alina, Federației Române de Rugby și Academiei Olimpice Română-filiala Sălaj și nu în ultimul rând tuturor celor de la Scoala Gimnazială Nr.1 Dragu care m-au sprijinit”, ne-a declarat Cosmin Ardelean, membru în Comisia de Organizare.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI