Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Covaciu:  “Slobozia nu are nimic de pierdut în meciul de la Zalău. Venim să facem un joc bun”


Tehnicianul este conştient că nou-promovata are şanse reduse în meciul de la Zalău, însă gruparea din Slobozia vine să facă un meci bun, mai ales că joacă fără presiune


 După o pauză de un an, AHCM Slobozia a revenit în Liga Naţională, însă nici de data aceasta, gruparea din Ialomiţa nu îşi poate propune mare lucru, decât salvarea de la retrogradare.

În ce priveşte îndeplinirea acestui obiectiv, echipa din Slobozia are speranţe şi deja a acumulat 4 puncte. Gruparea pregătită de Gheorghe Covaciu a făcut un meci bun şi în runda trecută cu Gloria Bistriţa, dar înaintea jocului de la Zalău are şanse reduse.

De aceeaşi părere este şi tehnicianul nou-promovatei, care spune că echipa sa va juca fără presiune în acest joc.

“Chiar dacă am obţinut până acum 4 puncte, încă suntem la coadă, dar obiectivul nostru este să evităm ultimele două locuri care duc direct în liga secundă. Venim la Zalău să jucăm la potenţialul nostru şi să facem un joc bun. Întâlnim o echipă tânără, care joacă foarte bine mai ales acasă, dar noi nu avem nimic de pierdut. Se poate întâmpla orice, dar suntem conştienţi că este greu să scoatem un rezultat pozitiv, însă nu imposibil. Domnul Tadici face o treabă foarte bună la Zalău şi are o echipă tânără care joacă cu determinare”, ne-a declarat Gheorghe Covaciu.

Partida dintre HC Zalău şi AHCM Slobozia se dispută sâmbătă, de la ora 11.00

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL