Connect with us

HANDBAL

Handbalul juvenil şi-a găsit încă o casă: sala de sport de la Surduc


Pentru a doua oară în aceeaşi lună, Valeria Motogna – port-drapelul României la Olimpiada de la Beijing – a organizat o competiţie handbalistică


În prima săptămână din luna octombrie, Handbal Club Valeria Motogna a organizat un turneu de minihandbal şi baby handbal. Evenimentul s-a desfăşurat în Sala de Sport din Surduc şi a adunat la start peste 160 de copii.

La doar o săptămână distanţă, clubul condus de port-drapelul României la Jocurile Olimpice de la Beijing a organizat un nou turneu, de această dată la categoria de vârstă junioare IV.

Locaţia aleasă a fost aceeaşi, sala de sport din Surduc, iar la start s-au aflat patru echipe. Astfel, sâmbătă, 12 octombrie, LPS Deva, CS Ilia Deva, Triumf Oradea şi HC Valeria Motogna s-au duelat fiecare cu fiecare, asta după ce Atletik Satu Mare nu a mai putut ajunge la turneu.

Deşi s-au ţinut scoruri, niciun antrenor nu a fost interesat de acest aspect şi toţi şi-au dorit ca elevii lor să se simtă bine şi să aibă meciuri în picioare, având în vedere că a fost vorba despre o competiţie amicală. La final, organizatorii au răsplătit fiecare copil prezent cu medalie, iar fiecare echipă participantă a primit un trofeu şi o diplomă.

“Nu au prea contat rezultatele, important a fost să joace copiii şi să se simtă bine. Am acordat premii la fiecare echipă câte un trofeu şi o diplomă, precum şi medalie la fiecare copil pentru că aşa este normal la orice turneu amical. Important este că participă şi că practică sportul. Îşi sacrifică din timp să meargă la antrenamente în detrimentul statului la televizor sau a altor hobby-uri mai nesănătoase. De aceea fiecare copil a primit medalie şi fiecare echipă a primit cupă şi diplomă”, a declarat Valeria Motogna.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL