Connect with us

DIVIZIA A1

Primul meci oficial în faţa fanilor pentru Volei Municipal Zalău


În cadrul etapei a II-a, Volei Municipal Zalău joacă sâmbătă cu CSM Câmpia Turzii. La prima partidă de pe teren propriu, vicecampioana României este favorită certă să obţină cele 3 puncte având parte de un adversar mai facil, în lotul căreia se află patru jucători sălăjeni


Sâmbătă, ora 18.00, Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”:

Volei Municipal Zalău – CSM Câmpia Turzii

Programul celor de la Volei Municipal Zalău în debutul campionatului este unul foarte bun, având parte de adversari facili în primele două etape. După ce vinerea trecută a jucat la Timişoara, unde a câştigat cu 3 – 1, sâmbătă, vicecampioana României va susţine primul meci pe teren propriu, urmând să întâlnească pe CSM Câmpia Turzii.

Gruparea clujeană este la al doilea sezon consecutiv în Divizia A1 şi din punct de vedere al lotului este mult peste CSU Vest Timişoara. Însă, având în vedere garnitura de care dispune Zalăul şi mai ales susţinerea financiară, un meci cu CSM Câmpia Turzii nu ar trebui să le creeze probleme zălăuanilor.

O victorie de 3 puncte este normală şi necesară pentru gazde, care din etapa a III-a urmează să dea peste adversari dificili. Chiar sâmbăta viitoare, vicecampioana României va susţine primul derby, în deplasare la Dinamo, iar înaintea acestui joc, echipa lui Bogdan Tănase vrea să aibă punctaj maxim.

Legat de partida de sâmbătă  cu CSM Câmpia Turzii, să spunem că are loc  de la ora 18.00. Clujenii vin după o înfrângere în prima etapă, cu Unirea Dej, în faţa căreia, CSM Câmpia Turzii a jucat bine în primele două seturi. În primul s-a impus cu 25 – 21, după care în al doilea a cedat greu cu 28 – 30. Unirea a fost mai exactă în următoarele parţiale şi le-a câştigat cu 25 – 15 şi 25 – 14, astfel că a luat toate cele 3 puncte.

”Ideea este să mai adugăm ceva calitate în joc. Obiectivul este să luăm 3 puncte şi după acest meci şi să îmbunătăţim jocul. Ştiu câţiva jucători de la Câmpia Turzii, dar nu cunosc foarte multe despre echipă şi nu am idee de ce volei joacă. Însă, noi vom abordat cu maximă seriozitate meciul”, a spus Andrei Spînu.

Favoritele au câştigat fără probleme în prima etapă

În sezonul 2019 – 2020, Arcada Galaţi, Dinamo Bucureşti, SCMU Craiova şi Volei Municipal Zalău sunt echipele care se bat la primele locuri, toate reuşind victorii în prima rundă.

Dinamo şi SCMU Craiova s-au impus cu 3 – 0 în meciurile de pe teren propriu cu Universitatea Cluj, respectiv Explorări Baia Mare, în timp ce Arcada Galaţi şi Volei Municipal Zalău au obţinut victorii în patru seturi.

”După numele jucătorilor, Arcada pare puţin superioară nouă, din punct de vedere al lotului şi al numelui jucătorilor. Vom vedea ce relaţii de joc vor reuşi să formeze cei de la Galaţi şi cât de bine vom reuşi noi, însă jocul de echipă este cel mai important, nu valoarea jucătorilor. Va fi un campionat disputat”, este de părere Andrei Spînu.

 

Rezultatele din prima etapă:

Arcada Galaţi – SCM Gloria Buzău 3 – 1 (-21, 21, 18, 19)

SCMU Craiova – Explorări Baia Mare 3 – 0 (21, 16, 22)

CS UV Timişoara – Volei Municipal Zalău 1 – 3 (-20, -21, 23, -14)

CSM Câmpia Turzii – Unirea Dej 1 – 3 (21, -28, -15, -14)

Dinamo Bucureşti –  ”U” Cluj 3 – 0 (16, 20, 25)

 Etapa a II-a se dispută sâmbătă, după programul:

Arcada Galaţi – SCMU Craiova – vineri, ora 18.30

Explorări Baia Mare – CSU Vest Timişoara – ora 13.00

Unirea Dej – Dinamo Bucureşti – ora 13.30 – TVR 3

Gloria Buzău – ”U” Cluj – ora 15.00

Volei Municipal Zalău – CSM Câmpia Turzii – ora 18.00

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A1