Connect with us

Ştiri din Sălaj

Un tânăr din Şimleu Silvaniei are nevoie de ajutorul nostru


La 22 de ani, Alex a fost diagnosticat cu leucemie. Tânărul a făcut mai multe cure de chimioterapie, dar – din păcate – tratamentul nu şi-a făcut efectul. Pentru a reveni la o viaţa normală, şimleuanul trebuie să facă transplant de măduvă


Are nevoie de ajutor! Alex, în vârstă de 22 de ani a fost diagnosticat la începutul acestui an cu “leucemie acută limfoblastică cu celule B”… șoc și groază pentru toată lumea, dar familia şi-a pus speranțele în chimioterapia care a urmat.

Chimioterapia era împărțită în 8 cure, din care a reușit să facă doar 6… deoarece la internarea din această săptămână (care era de fapt pentru a 7-a cură de chimioterapie) medicul a venit cu o veste la care nimeni nu se aştepta: boala a reapărut, dar sub o formă mult mai agresivă.

Problema cea mai mare în acest moment e că organismul lui nu mai răspunde la chimioterapie, iar în România nu sunt alte opțiuni!

Familia a luat legătura cu clinici din străinătate (Austria, Turcia, Italia) și acum cu toţii aşteaptă ca Alex să fie chemat pentru alte forme de tratament sau un posibil transplant de măduvă.

Opțiunile rămase fiind foarte costisitoare. Ca urmare, familia a solicitat ajutorul oamenilor cu suflet mare.


Denumire cont: SPRIJIN PTR ALEX

Titular cont: MOISI LOREDANA-IOANA

Cont RON: RO38BTRLRONCRT0283341502

Cont EURO: RO15BTRLEURCRT0283341501


 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj