Connect with us

JUNIORI

Juniorii şi cadeţii de la CSS Zalău au debutat cu o victorie


Echipele pregătite de Dorian Faur şi Horea Giurgiu s-au impus în duelurile cu CSS 2 Baia Mare, respectiv LPS Bihorul Oradea pentru primele trei puncte din acest sezon


S-a dat startul în Campionatele Naţionale de cadeţi şi juniori la volei masculin. Primii care au intrat în competiţie au fost cadeţii. La această categorie de vârstă, judeţul Sălaj este reprezentat de două echipe, este vorba despre CSS Zalău şi Academia de Volei Lazăr Marius.

Ambele echipe fac parte din Seria D, alături de CSS Lapi Dej, CSS 2 Baia Mare, LPS Bihorul Oradea şi LPS Bistriţa. Sunt patru serii în total şi se califică la turneul semifinal primele trei clasate din fiecare serie.

CSS Zalău (antrenor Horea Giurgiu) a debutat cu o victorie pe teren propriu în faţa celor de la LPS Bihorul Oradea, scor 3 – 1, în timp ce A.V. Lazăr Marius a pierdut în patru seturi disputa de pe terenul celor de la CSS 2 Baia Mare.

La finalul săptămânii trecute au debutat şi juniorii I de la CSS Zalău. Pregătiţi de Dorian Faur, tinerii voleibalişti au trecut cu 3 – 0 de CSS 2 Baia Mare, debutând cu dreptul. A fost o victorie clară pentru zălăuani care par să fie o echipă redutabilă în acest sezon.

La juniori, CSS Zalău face parte din Seria D, alături de CSS Lapi Dej, LPS Bihorul Oradea, CSS 2 Baia Mare şi LPS Bistriţa. La fel ca şi la cadeţi, sunt în total patru serii şi se califică la turneul semifinal primele trei clasate din fiecare serie.


Cadeţi:

CSS Zalău – LPS Bihorul Oradea 3 – 1 (17, 27, -23, 16)

CSS 2 Baia Mare – Academia de Volei Lazăr Marius 3 – 1 (16, -18, 21, 17)


Juniori:

CSS Zalău – CSS 2 Baia Mare 3 – 0 (20, 21, 17)


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in JUNIORI