Connect with us

FOTBAL

Sportul Șimleu și CS Barcău Nușfalău se bat pentru un loc în Liga Elitelor U 15


Cele două grupări au câștigat grupele de la juniori C, iar joi, de la ora 17.00 vor susține derby-ul pentru calificarea în faza regională organizată de Federaţia Română de Fotbal


După ce anul trecut a trimis două echipe în faza regională a Ligii Elitelor U 15, Sălajul va trimite în acest sezon doar o echipă, având în vedere că în faza judeţeană au fost la start doar opt grupări.

Acestea au fost împărţite în două grupe, astfel că după disputarea celor trei etape, Sportul Şimleu s-a clasat pe primul loc în Grupa C, în timp ce în Grupa C1, prima clasată a fost CS Barcău Nuşfalău.

Cele două formaţii îşi vor disputa finala, iar câştigătoarea se va califica în faza regională a Ligii Elitelor U 15, competiţie care va începe pe 26 octombrie.

Jocul dintre Sportul Şimleu şi CS Barcău Nuşfalău se dispută joi, de la ora 17.00, iar prin tragere la sorţi, gruparea şimleuană a fost gazdă.

Să mai spunem că faza judeţeană la juniori C continuă cu SCM Zalău, Abba Jibou, CSS Zalău, Rapid Jibou, Voinţa Horoatu Crasnei, Silvania Cehu Silvaniei, iar a şaptea echipă va fi învinsa din derby-ul dintre Sportul Şimleu şi CS Barcău Nuşfalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL