Connect with us

FOTBAL

Gabriel Vaşvari, gol în poarta fostei echipe


Fotbalistul zălăuan a deschis scorul pentru Sepsi la Botoşani şi a marcat dintr-o lovitură de la 11 m ajungând la al doilea gol din acest campionat


Cu toate că Sepsi a început sezonul cu multe schimbări la nivel de lot, dar şi cu un alt antrenor, Gabriel Vaşvari a rămas constant la echipa din Sfântu Gheorghe.

Astfel, în cele 12 etape, Gabriel Vaşvari a jucat de fiecare dată, iar în 11 meciuri a fost integralist, fiind fotbalistul cu cele mai multe minute de la Sepsi, după Răzvan Tincu.

“Mă bucur că am reuşit să joc în toate acest meciuri şi că antrenorul are încredere în mine. De fiecare dată încerc să îmi fac treaba cât mai bine şi cred că acest lucru mă ajută să mă menţin în primul 11”, a explicat zălăuanul.

Vaşvari are şi două goluri în acest sezon, iar ultimul l-a reuşit în runda de săptămâna trecută, în poarta fostei echipe, FC Botoşani.

A fost un joc mai special pentru fotbalistul zălăuan, care în perioada 2013 – 2017 a îmbrăcat tricoul celor de la FC Botoşani, echipă la care a şi debutat în prima ligă.

Mijlocaşul de 32 de ani a deschis scorul pentru Sepsi, din penalty, dar până la urmă, echipa sa a plecat doar cu un punct de la Botoşani, fiind egalată pe final.

“De fiecare dată când joc la Botoşani şi ajung din nou în acel oraş, am amintiri foarte frumoase. Am prieteni cu care ţin legătura, oameni dragi mie, dar acum am încercat să îmi fac treaba cât mai bine pentru echipa mea şi mă bucur că am reuşit să marchez, dar din păcate nu am reuşit să câştigăm. Ne doream foarte mult cele 3 puncte, dar am fost egalaţi pe final şi am plecat cu un punct”, ne-a declarat Gabriel Vaşvari.

A fost al 9-lea rezultat de egalitate în 12 etape pentru Sepsi, care ocupă locul 7, cu 15 puncte.  Formaţia din Sfântu Gheorghe este la un punct de Astra Giurgiu, grupare aflată pe locul 6, ultimul ce duce în play-off, astfel că şi Sepsi este în cărţi pentru o nouă calificare în faza superioară a campionatului.

“La multe partide puteam câştiga, dar noi în acest tur nu am pierdut niciun joc în deplasare, iar acesta este un lucru pozitiv. Într-adevăr, este mai bine să pierzi un joc şi să câştige următoarele două decât să faci trei egaluri, dar aşa a fost să fie şi încercăm să obţinem mai multe puncte în meciurile rămase din sezonul regulat. Anul acesta va fi mult mai greu de prins play-off-ul, pentru că noi avem o altă echipă, iar în vară au venit foarte mulţi jucători.Nu este o aşa mare presiune pentru acest obiectiv, dar cu siguranţă ne dorim să ajungem acolo. Dacă nu vom reuşi, nu ne va lua nimeni capul” mai spus fotbalistul zălăuan.

Peste 200 de meciuri are Gabriel Vaşvari în Liga 1, la FC Botoşani, Poli Timişoara şi Sepsi, marcând 35 de goluri până acum.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL