Connect with us

FOTBAL

Romario Rus a marcat, dar FC Recea a remizat cu Unirea Alba Iulia


Sălăjeanul s-a aflat pe lista marcatorilor în jocul pe care ACS Fotbal Comuna Recea l-a terminat la egalitate pe teren propriu  în compania echipei din judeţul Alba


Romario Rus a început excelent sezonul la ACS Fotbal Comuna Recea şi a adus victoria în prima etapă cu Metalurgistul Cugir. Însă, pentru fotbalistul sălăjean a urmat o mică accidentare ce l-a ţinut departe de „dreptunghiul verde”.

Totuşi, Romario a revenit şi treptat, sălăjeanul începe să-şi intre din nou în formă şi în această rundă a reuşit să înscrie din nou pentru ACS FC Recea, în jocul pe care maramureşenii l-au terminat la egalitate cu Unirea Alba Iulia.

Mai întâi, Viorel Chinde a deschis scorul pentru gazde, dar până la pauză, albaiulienii au restabilit egalitatea. Romario putea aduce Recea în avantaj, însă şutul său a nimerit doar bara.

Atacantul nu a mai ratat ţinta în repriza secundă şi a fructificat centrarea primită de la Viorel Chinde, marcând pentru 2 – 1, fază la care sălăjeanul s-a accidentat din nou, fiind lovit în zona capului de un adversar.

Din păcate, n-a fost să fie pentru ACS FC Recea, iar cei de la Unirea Alba Iulia au egalat din nou, cu şase minute înainte de final. După acest rezultat de egalitate, ACS FC Recea a cedat fotoliul de lider celor de la Luceafărul Oradea, fiind la un punct în spatele bihorenilor.

Să spunem că pentru ACS FC Recea urmează duelul de sâmbătă cu SCM Zalău. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 15.00, pe Stadionul Municipal Zalău.


ACS Fotbal Comuna Recea – Unirea 1924 Alba Iulia 2 – 2 (1 – 1)

Au marcat: Viorel Chinde (12), Romario Rus (74), respectiv  Mihai Mateş (32), Daniel Tat (84)


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL