Connect with us

HANDBAL

Turneu internaţional de minihandbal organizat la Surduc


Sala de Sport modernă din centrul comunal a găzduit prima ediţie a Cupei de Toamnă „Ana”, în organizarea HC Valeria Motogna. La această competiţie a fost prezentă şi o echipă din Ucraina


Un eveniment special a avut loc în comuna Surduc la finalul săptămânii trecute. Sâmbătă, 5 octombrie, Handbal Club Valeria Motogna a organizat un turneu de minihandbal şi babyhandbal în Sala de Sport de la Surduc, o sală modernă care a fost inaugurată în această vară. Este vorba despre prima ediţie a Cupei de Toamnă „Ana”.

Au participat 160 de copii de la diverse cluburi din ţară, dar şi o echipă din străinătate. Au avut loc întreceri la două categorii de vârstă. La babyhandbal a fost o întrecere a băieţilor la care au participat patru echipe, Minaur Baia Mare, Şoimii Pericei, Triumf Oradea şi HC Valeria Motogna.

La categoria fetelor au participat echipe din Nuşfalău, Carei, Negreşti-Oaş, Triumf Oradea, Atletik Satu Mare şi echipa gazdă.

În cadrul competiţiei de la Surduc a avut loc şi o întrecere de minihandbal la care au participat HC Valeria Motogna, Triumf Oradea, Atletik Satu Mare, Şoimii Pericei şi o echipă din Teceu Mare, un orăşel din Ucraina care a dat o notă internaţională turneului de la Surduc. Această întrecere a fost rezervată fetelor.

Meciurile s-au disputat cu succes şi fără să se ţină cont de scor, având în vedere vârsta participanţilor.

„A fost un turneu reuşit în care copiii s-au bucurat de mişcare, au legat prietenii şi au avut ocazia să-şi etaleze cunoştinţele pe care le-au acumulat la antrenamente. Scopul a fost atins. Au fost meciuri în care nu s-au ţinut scoruri. Ne-am bucurat şi copiii au fost cei mai încântaţi în toată această ecuaţie şi asta ne-am şi dorit pentru că ei sunt cei mai importanţi şi prin organizarea acestor turnee încercăm să stimulăm părinţii să-şi aducă copiii la mişcare”, ne-a declarat Valeria Motogna.

Să spunem că la finalul săptămânii, Handbal Club Valeria Motogna va organiza un nou turneu, de această dată la categoria de vârstă junioare 4. Competiţia va avea loc la data de 12 octombrie, tot în Sala de Sport de la Surduc. Şi-au anunţat prezenţa cinci echipe, LPS Deva, CS Ilia, Atletik Satu Mare, Triumf Oradea şi, bineînţeles, HC Valeria Motogna.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 9 octombrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL