Connect with us

FOTBAL

Trei victorii consecutive pentru juniorii A de la Atletic Zalău!


Juniorii republicani pregătiţi de Claudiu Cornaci traversează o perioadă bună după ce au câştigat cu Minaur Baia Mare, CSS 2 Baia Mare şi LPS Satu Mare şi au ajuns pe locul 4 în Seria a XI-a


În sezonul trecut, juniorii republicani A de la Atletic Zalău au înregistrat cea mai bună performanţă şi s-au clasat pe poziţia secundă în serie, fapt ce le-a permis prezenţa la faza zonală.

Pentru campionatul 2019 – 2020, Atletic Zalău a suferit mai multe modificări la nivel de lot, astfel că performanţa din stagiunea trecută pare greu de atins. Încă din debutul campionatului, formaţia zălăuană a avut mari probleme de lot şi din această cauză a pierdut puncte importante şi s-a îndepărtat de primele locuri.

Atletic a început să arate mai bine după începerea anului şcolar, iar tehnicianul Claudiu Cornaci a avut la dispoziţie mai mulţi jucători. Şi rezultatele au început să apară, iar Atletic a ajuns la trei victorii consecutive.

După ce a trecut cu 3 – 1 de Minaur Baia Mare şi cu 2 – 0 în deplasarea de la CSS 2 Baia Mare, Atletic s-a impus sâmbătă şi pe teren propriu, cu 2 – 1, în disputa cu fruntaşa LPS Satu Mare.

Zălăuanii au dominat în mare parte jocul, iar Dănuţ Roşca a deschis scorul cu o lovitură de cap, după o fază fixă. Tot în prima repriză, gazdele au mai avut trei ocazii mari, în postură de singur cu portarul, dar la vestiare au intrat cu avantaj minin. În partea secundă, pe o contră, LPS Satu Mare a egalat, dar după doar 5 minute, Atletic a făcut 2 – 1, dintr-un penalty obţinut de Eduard Stejerean şi transformat de Alin Lazăr.

Şase victorii în 12 jocuri au juniorii A şi sunt pe locul 4, la 5 puncte de podium. “Avem o perioadă bună şi sper să o ţinem tot aşa. Era şi mai bine dacă la început de campionat aveam tot lotul la dispoziţie fiindcă acum puteam fi pe un loc mult mai bun”, a spus antrenorul Claudiu Cornaci.

Juniorii B de la Atletic stau mai prost în clasament şi ocupă locul 5, cu 10 puncte acumulate în 11 jocuri. Formaţia antrenată de Marius Muntean vine după două înfrângeri la rând, cu CSS 2 Baia Mare şi LPS Satu Mare, dar are timp să se pună la punct, mai ales că în runda de la final de săptămână, CS Atletic va sta.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL