Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău s-a despărțit de încă un jucător


După ce i-a pus pe liber pe Adelin Moroşan, David Sîrbu, iar mai apoi pe Andrei Bene, gruparea zălăuană a renunţat şi la serviciile lui Rareş Petruţ-Pop


La startul pregătirilor, SCM Zalău a adus jucători la număr, dar odată cu primele jocuri oficiale, oficialii şi-au dat seama că trebuie întăriri, astfel că gruparea zălăuană a căutat şi jucători valoroşi, cu experienţă măcar la nivelul Ligii a III-a.

Şi după primul joc din campionat, cu Unirea Dej, SCM Zalău a mai transferat o serie de jucători, iar sub Meseş au venit Sebastian Culda, Raul Vitan, Ervin Kinczel, Denis Cubaş, Arnold Neuers şi Beniamin Lazăr.

În schimb a fost deschisă şi lista plecărilor, iar Adelin Moroşan şi David Sîrbu au fost primii jucători care au fost puşi pe liberi. Conducerea a renunţat şi la sălăjeanul Andrei Bene, iar zilele trecute s-a renunţat şi la Rareş Petruţ-Pop.

În vârstă de 19 ani, Rareş Petruţ-Pop este originar din Bistriţa, iar în Liga a III-a a mai jucat la Gloria, dar şi la FC Voluntari II, unde a petrecut  ultimii doi ani.

Fotbalistul a ajuns la Zalău încă din luna iulie şi a jucat în primul meci oficial, cel din Cupa României, cu Olimpia Satu Mare. Rareş Petruţ-Pop a mai prins doar 25 de minute în tricoul lui SCM, în jocul din prima etapă cu Unirea Dej.  Bistriţeanul a mai fost rezervă în partidele cu Viitorul Şelimbăr şi Gloria Bistriţa, după care nu a mai făcut parte din lot.

”S-a reziliat contractul pe cale amiabilă cu Rareş Petruţ-Pop. Şi-a dat seama şi jucătorul că nu poate face faţă la SCM şi şi-a manifestat intenţia de a pleca. În plus, nici nu s-a acomodat la echipa noastră. Noi am început de la zero şi prima dată am adus jucători ca să avem la număr, dar după partida cu Unirea Dej ne-am dat seama că este problemă mare. Apoi am căutat jucători care să ne satisfacă din punct de vedere valoric”, ne-a declarat antrenorul Alexandru Pop.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL