Connect with us

FOTBAL

Flore Pop – director sportiv Rapid Jibou: ”De la meci la meci suntem tot mai puternici”


Rapidul de Jibou a trecut în viteză prin halta Ileanda şi echipa pregătită de Emil Ionaş şi Flore Pop a obţinut un nou succes categoric bifând a patra victorie consecutivă din tot atâtea posibile


Fără doar şi poate, Rapid Jibou este una dintre candidatele la câştigarea titlului judeţean. Cei mai importanţi jucători de la Unirea Mirşid au ajuns în vară la gruparea din oraşul de pe Someş, alături de conducătorul Flore Pop care ocupă la Jibou funcţia de director sportiv.

Rapidul a accelerat şi a trecut în viteză în primele patru etape pe lângă echipele pe care le-a întâlnit şi a obţinut patru victorii din tot atâtea posibile. De altfel, în ultima etapă, jibouanii au trecut la scor în deplasarea de la Ileanda, echipă în poarta căreia a punctat de 6 ori, inaugurând cu succes noul echipament.

Jocul de la Ileanda l-a mulţumit pe directorul sportiv de la Rapid Jibou care consideră că echipa arată din ce în ce mai bine şi relaţiile de joc încep să se lege, făcând echipa jibouană una şi mai de temut.

”Am întâlnit o echipă care a jucat cu ambiţie, însă noi am tratat cu seriozitate jocul şi am marcat repede. După ce am avut un avantaj de trei goluri, ecuaţia învingătoarei a fost rezolvată, dar  jucătorii au rămas concentraţi la meci. De la meci la meci suntem tot mai puternici, iar relaţiile de joc se leagă. Însă, deocamdată trebuie să muncim pentru că drumul este lung. Mulţumim autorităţilor că sunt lângă noi şi ne susţin. Aş vrea să îl felicit şi pe domnul Petrică, cel care are grijă ca terenul de la Jibou să fie în condiţii foarte bune. În scurt timp vom avea cea mai bună suprafaţă de joc din judeţ”, ne-a declarat Flore Pop.

Următorul joc pentru Rapid Jibou va avea loc duminică de la ora 14.00, pe Stadionul Rapid, împotriva vecinilor de la Someşul Someş Odorhei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL