Connect with us

FOTBAL

Ultimul antrenor care a pregătit-o pe FC Zalău activează la Sticla Arieşul Turda


Constantin Olariu face o treabă bună şi la gruparea clujeană, cu care şi în campionatul trecut s-a clasat în prima jumătate a clasamentului Seriei a V-a


FC Zalău a dispărut din peisajul fotbalului românesc în vara anului 2017, iar ultimul antrenor care a pregătit gruparea lui Ioan Morar a fost Constantin Olariu. Clujeanul a fost timp de doi ani pe banca “alb-albaştrilor”. În primul, însă, echipa s-a confruntat cu probleme financiare şi a ocupat un loc codaş în Seria a V-a. Sezonul 2016 – 2017 a fost mult mai bun, iar – cu Olariu antrenor, FC Zalău s-a clasat pe locul 6.

Din vara anului trecut, tehnicianul clujean a preluat-o pe Sticla Arieşul Turda, acolo unde face o treabă bună, clasându-se în sezonul trecut pe locul 6.

”Mă bucur că Zalăul are echipă în Liga a III-a. Dacă sunt resurse financiare ar putea să îşi dorească mai mult. Eu mi-am dorit foarte mult să fac ceva la Zalău, însă doar în al doilea an am avut o echipă mai bună”, a spus Costică Olariu.

În vară, acesta a fost şi pe lista posibililor antrenori de la SCM Zalău.

”Trebuie să recunosc că am avut nişte contacte şi am fost destul de aproape de SCM. Urma să mai definitivăm nişte lucruri, după care discuţiile s-au întrerupt şi am rămas la Turda”, a mai precizat acesta.

Să mai spunem că la Sticla Arieşul activează şi portarul zălăuan Rareş Pop, împrumutat tocmai de la “U” Cluj.

”Va fi un joc echilibrat, în care ambele echipe îşi doresc victoria, mai ales noi pentru că jucăm acasă. Nu cred că există o favorită, poate avem noi un mic avantaj fiindcă jucăm acasă”, a spus portarul din Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL