Connect with us

Sporturi

Cezara But, câştigătoare la Bistriţa-Năsăud


Tenismena de la ACS Sergiu Carp Tennis Club a fost de neoprit la Cupa Carmo Lact Motor şi a câştigat toate meciurile pe care le-a disputat adjudecându-şi astfel medalia de aur aferentă câştigătoarei


La finalul săptămânii trecute, Zalăul a fost gazda Cupei de Toamnă Romtextil, însă, cu toate acestea, au existat şi sălăjeni care au optat să participe la un turneu care s-a desfăşurat într-o altă localitate. Aşa este cazul Cezarei But. Sportiva legitimată la ACS Sergiu Carp Tennis Club a ales să participe la Cupa Carmo Lact Motor, competiţie ce s-a desfăşurat în judeţul Bistriţa-Năsăud.

Turneul din Bistriţa a fost organizat de ACS GS Tennis Club, sub egida Federaţiei Române de Tenis la mai multe categorii de vârstă. Sălăjeanca noastră a participat la categoria de vârstă 16 ani, o categorie superioară vârstei ei.

Alte trei sportive au mai fost înscrise la această categorie de vârstă şi s-a jucat după sistemul fiecare cu fiecare. Cezara But a reuşit să obţină trei victorii din tot atâtea posibile, după ce a trecut pe rând de Giulia Butnariu (CS Tennis Elp Bistriţa), Giulia Târnovan (CS Winners TC) şi Ştefana Corlatan (CS TC Pamira). Mai multe, toate cele trei victorii au fost izbutite în două seturi, spre satisfacţia personală şi a antrenorului Sergiu Carp.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Sporturi