Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Noaptea, în Zalău – O tamponare care face toţi banii


Un accident petrecut pe strada Gheroghe Doja la adăpostul nopţii şi care-ţi dă fiori


Pe strada Gheorghe Doja din Zalău a trecut în noaptea de sâmbătă spre duminică un tânăr şofer de numai 19 ani la volanul unui autoturism care s-a dovedit de necontrolat. Cert este că şoferul a spulberat poarta unei case, a lovit şi un stâlp de la marginea drumului, iar maşina s-a făcut praf.

Autoturismul a fost apoi dus de la locul incidentului în capătul străzii Bogdan Petriceicu Haşdeu, mai la adăpost de curioşi. Pentru că dacă vedeai la un loc şi poarta doborâtă şi maşina bine boţită te-ai fi îngrozit de ce s-ar fi putut întâmpla dacă vreun pieton se nimerea la mijloc.

Nici proprietarul casei n-a avut parte de supliciul de a vedea cine şi cum i-a stricat gospodăria. A văzut distrugerile dimineaţa pe la ora 4.00 şi a sunat la 112.

Poliţia a constatat, ca umare a intervenţiei la faţa locului, că n-a fost nimic grav, nimeni nu a fost rănit şi n-a avut loc nici o infracţiune, adică apă de ploaie pe carosabil.

”În noaptea de sâmbătă spre duminică, 28 spre 29 septembrie, un tânăr de 19 ani din  municipiul Zalău, în timp ce conducea autoturismul pe strada Gheorghe Doja, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a avariat un stâlp şi poarta de acces a unui imobil. În urma impactului nu au rezultat victime, doar pagube materiale. Şoferul a fost testat cu alcoltestul, rezultatul fiind negativ. Evenimentul a fost soluţionat ca tamponare”, ne-a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Maria Cristea.

Deci, tamponare a fost. Şi doar cu pagube materiale. O tamponare care face toţi banii, dacă te uiţi la stricăciuni, atât la casa omului, cât şi la autoturismul mototolit.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj