Connect with us

FOTBAL

Echipa secundă a campioanei CFR Cluj vine sâmbătă la Zalău


Aflată la – 2 în clasamentul Seriei a V-a, gruparea zălăuană are ocazia să ajungă pe plus, însă cu condiţia să câştige meciul cu CFR Cluj II. Zălăuanii au în faţă cea mai tânără echipă din primele trei ligi, unde niciun jucător nu este trecut de 20 de ani


Sâmbătă, ora 17.00, Stadionul Municipal din Zalău:

SCM Zalău – CFR Cluj II

Cinci etape s-au scurs din campionatul Ligii a III-a, iar SCM Zalău a acumulat 4 puncte, după ce a remizat cu Viitorul Şelimbăr şi a învins Avântul Reghin. Însă, acestă ”zestre ” de puncte nu se vede şi în clasamentul Seriei a V-a, acolo unde echipa antrenată de  ”Duţu” Pop a început campionatul cu o penalizare de 6 puncte! Astfel,  gruparea zălăuană este în continuare ”lanterna roşie” şi este la -2, având ocazia să fie pe plus după meciul de sâmbătă, cu CFR Cluj II. Condiţia ca acest lucru să se întâmple este ca SCM Zalău să câştige confruntarea cu echipa secundă a campioanei, un joc care se anunţă extrem de dificil.

CFR Cluj II este cea mai tânără echipă din România, iar potrivit antrenorului Dan Dobai, niciun jucător nu este trecut de 20 de ani! Practic, politica la echipa secundă a campioanei este de a creşte jucătorii talentaţi, care după terminarea junioratului sunt direcţionaţi spre CFR II, iar mai apoi, cei care ies în evidenţă au ocazia să ajungă sub comanda lui Dan Petrescu.

În ultima perioadă, la CFR Cluj II au mai fost trimişi de la prima echipă Sebastian Mailat şi Răzvan Horj, însă aceştia au şanse mici să joace la Zalău, deoarece acum sunt în pregătiri cu campioana României, care are un program infernal în această perioadă fiind angrenată în trei competiţii!

Deşi este o echipă tânără, CFR Cluj II are rezultate foarte bune, iar în cele cinci etape a reuşit trei victorii, o remiză şi a piedut un singur joc. Clujenii au învins pe Industria Galda, Sănătatea Cluj şi Unirea Alba Iulia, au remizat cu AFC Odorheiu Secuiesc, în timp ce singura înfrângere a fost în deplasarea de la Luceafărul Oradea.

Înaintea acestui joc, SCM Zalău are unele probleme de lot, Răzvan Dulap şi Varga Markusz fiind incerţi, însă sunt şanse ca până sâmbătă să fie recuperat Răzvan Dulap. Tot sâmbătă şi-ar putea face debutul la SCM şi Gabriel Coţi, astfel că gruparea de sub Meseş se gândeşte doar la cele 3 puncte. SCM Zalău şi CFR Cluj II s-au mai întâlnit în vară, într-o partidă de verificare. Clujenii s-au impus atunci cu 1 – 0, însă gruparea zălăuană nu avea lotul finalizat. Partida dintre SCM Zalău şi CFR Cluj II se dispută sâmbătă, de la ora 17.00, iar organizatorii aşteaptă cât mai mulţi spectatori, intrarea fiind gratis.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL