Connect with us

FOTBAL

Strategie inedită pentru bursa de pariuri

Mulți pariori preferă platforma de Betting Exchange pentru a obține profit în urma diverselor strategii care nu pot fi aplicate pe platforma de Sportsbook sau la alte case de pariuri online „clasice”.

Chiar am citit despre o strategie inedită care se bazează pe alegerea unor meciuri în care se poate înscrie un număr mare de goluri cât mai repede după fluierul de start. Este vorba despre strategia „Peste/sub 4.5 goluri” și presupune următorii pași:

  1. Alegi un meci în care se întâlnesc două echipe despre care știi că au ofensive foarte bune, cu condiția ca în ultimele două partide jucate de acest echipe să nu se fi marcat mai mult de două goluri. Pare o contradicție. Dacă echipa are un atac foarte bun, cum să nu se marcheze mai mult de două goluri în meciurile ei? Se poate întâmpla. Am văzut meciuri în care au fost minim zece ocazii uriașe de gol, dar s-a terminat 1-0, sau chiar 0-0.

Pentru că traderii caselor de pariuri țin cont și de ultimele rezultate, cota pentru „Sub 2.5 goluri” pentru respectivul meci va fi mai mică decât cea pentru selecția „peste 2.5 goluri”, deci sub 2.00.

  1. Plasezi un pariu pe selecția „Lay sub 4.5”, adică pariezi pe faptul că se vor marca minim 5 goluri. Într-adevăr, este un pariu riscant, dar nu este nevoie să se înscrie atâtea goluri pentru a avea profit. Cu puțin noroc, poți avea un câștig bun înainte de minutul 60.
  2. Urmărești meciul. Dacă există acel „puțin noroc” despre care vorbeam, se vor înscrie măcar trei goluri până la pauză. Înainte să înceapă partea a doua a jocului, faci CashOut parțial, adică iei câștigul din acel moment pentru jumătate din miză, iar cealaltă jumătate din miză rămâne în joc.
  3. Dacă se înscrie un nou gol în primele minute ale reprizei secunde, dai CashOut și pe restul mizei.

Este obligatoriu să cunoști foarte bine echipele din competiția pe care pariezi pentru a avea succes cu această strategie. De asemenea, este indicat să îți stabilești o țintă de profit pentru fiecare meci. Dacă poți obține acel profit dând CashOut la un moment dat, nu are niciun rost să întinzi coarda, sperând la un profit mai mare. Jocul poate lua oricând o turnură defavorabilă.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL