Connect with us

FOTBAL

Victorie mare pentru Gloria Marin în Seria Centru din Liga a V-a


Învinsă clar la Buciumi în runda trecută, echipa din Marin s-a răzbunat tocmai în faţa unei foste câştigătoare din Liga a V-a şi a învins-o pe Voinţa Derşida, graţie “dublei” lui Ionuţ Sabău


Seria Centru pare cea mai imprevizibilă, cel puţin în acest început de campionat. Au demonstrat-o acest lucru rezultatele din primele trei runde. Dacă în etapa trecută, Gloria Marin nu avea nicio şansă şi pierdea cu 4 – 0 la Buciumi, în runda de duminică, Gloria a dat lovitura şi a învins o fostă câştigătoare din Liga a V-a.

Echipa din Marin s-a impus cu 2 – 1 în faţa celor de la Voinţa Derşida, la capătul unui joc în care gazdele au jucat cu mare determinare şi ambiţie. După o primă repriză “albă”, gazdele au început perfect repriza secundă şi Ionuţ Sabău a deschis scorul la 3 minute după reluare. Zece minute mai târziu, acelaşi Ionuţ Sabău a făcut 2 – 0, iar Gloria a luat o opţine serioasă pentru victorie. Pe final, Voinţa s-a trezit, iar Ionuţ Vasarhely a redus din diferenţă, însă gruparea din Derşida nu a mai avut forţa de a obţine ceva din acest joc.

După această victorie, Gloria a urcat pe locul 7, iar sâmbătă are șansa să obțină un nou rezultat pozitiv, mai ales că va juca în deplasare la ultima clasată, Olimpic Gîrceiu.

 

Gloria Marin  – Voinţa Derşida 2 – 1 (0 – 0)!

Au marcat: Ionuţ Sabău (‘48 şi 58), respectiv Ionuţ Vasarhely (‘78)

 

Mai multe amănunte, în ediția tipărită a ziarului

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL