Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău a marcat pe bandă rulantă în amicalul cu Atletic


Gruparea zălăuană s-a pregătit pentru partida cu CFR Cluj II într-un amical cu juniorii republicani de Atletic. În acest joc, antrenorul a încercat mai mult formule și a rulat tot lotul, dar și în aceste condiții, zălăuanii au marcat de 15 ori în poarta adversă


Aflată la -2 puncte în clasamentul Seriei a V-a, SCM Zalău pare obligată să câștige jocul de sâmbătă cu CFR Cluj II, pentru a ajunge pe plus. În acest sens, gruparea zălăuană se pregătește intens pentru jocul cu echipa secundă a campioanei României.

Pentru a mai pune la punct unele aspecte, SCM Zalău și-a mai programat un joc amical, iar miercuri s-a duelat cu juniorii repubicani de la Atletic Zalău. Chiar dacă antrenorul Alexandru Pop a încercat mai multe formule și a rulat tot lotul, SCM tot a câștigat la o diferență colosală, astfel că a marcat de 15 ori în poarta adversă.

“A fost un test util, în care am încercat mai multe variante şi am vrut să îi văd la treabă şi pe jucătorii care au jucat mai puţin până acum. Nu a contat scorul, chiar nu m-a interesat acest aspect. Important să punem în practică ce am exersat în acest amical şi în jocul de sâmbătă cu CFR Cluj II şi să obţinem cele 3 puncte”, a spus antrenorul Alexandru Pop.

În amicalul de miercuri, tehnicianul de la SCM Zalău nu s-a putut baza pe doi jucători din lot, Denis Cubaş şi Varka Markusz fiind în continuare incerţi. În schimb, a intrat Gabriel Coţi, care vine după o accidentare ce l-a ţinut departe de gazon, mai bine de o lună.

SCM Zalău va disputa sâmbătă, de la ora 17.00, partida din etapa a VI-a cu CFR Cluj II.

SCM Zalău: Andrei Pop – Răzvan Dulap, Andrei Şumlea, Denis Laza, Ervin Kinczel, Raul Vitan, Sebastian Duma, Sebastian Culda, Cristian Călin, Arnold Neurers şi Bogdan Boje. Au mai intrat: Tudor Mare, Claudiu Băican – Beniamin Lazăr, Raul Saroşi, Alex Turcu, Iustin Ardelean, Alexandru Jula, Vlad Marin şi Gabriel Coţi. Antrenor: Alexandru Pop

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL