Connect with us

Ştiri din Sălaj

A abandonat autoturismul în trafic şi a fugit de poliţie


Azi noapte, pe raza comunei Hereclean, un sătmărean a vrut să se sustragă de la o acţiune a poliţiei şi a vrut să-şi piardă urma, deoarece comisese mai multe infracţiuni rutiere


În noaptea de 23 spre 24 septembrie, la ora 1:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au efectuat semnalul regulamentar de oprire al unui autoturism, care circula pe Drumul Comunal 74, în localitatea Panic (comuna Hereclean).

În câțiva metri, șoferul a oprit, a abandonat autoturismul și a fugit, dar a fost prins de polițiști în scurt timp și identificat în persoana unui tânăr de 28 de ani, din județul Satu Mare.

Cel în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

De asemenea, din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că autoturismul este radiat din data de data de 21 august 2019, iar plăcuțele pe care le avea motate aparțineau unui alt autovehicul.

A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunile de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare și  conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj