Connect with us

Ştiri din Sălaj

Încep lucrările de modernizare pe strada Gheorghe Doja din Zalău


Contractul de lucrări pentru modernizarea Străzii Gheorghe Doja a fost semnat. În cursul acestei luni va fi demarată execuția lucrărilor


Astăzi, 20 septembrie, primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, a semnat contractul de lucrări pentru modernizarea Străzii Gheorghe Doja, proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

La întâlnire au fost prezenți viceprimarii și directorul tehnic ai municipiului și reprezentanții constructorului care va executa lucrările de investiții, respectiv Asocierea SC Avril SRL și SC Delcar SRL.

Valoarea lucrărilor este de 10.117.466,06 lei cu TVA, iar termenul de execuție al lucrărilor este de 24 de luni. Principalele tipuri de lucrări cuprind reabilitare tramă stradală, reabilitare trotuare, amenajare pistă de biciclete, reabilitare canalizare pluvială și realizare canal tehnic pentru curenți slabi.

Calendarul pentru următoarea perioadă aferent acestui obiectiv de investiții:
– Marți, 24 septembrie – întâlnire cu deținătorii de utilități și constructor.
– Miercuri, 25 septembrie – predare de amplasament;
– Joi, 26 septembrie – ordin de începere al lucrărilor.

“Este o altă investiție pe bani europeni, care va duce, fără-îndoială, la creșterea calității vieții cetățenilor din municipiul Zalău”, a transmis primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj