Connect with us

FOTBAL

Salif Nogo, jucător CSC Sînmartin: „Nu concepem alt rezultat cu SCM Zalău, decât victoria”


Fundaşul născut în Burkina Faso nici nu vrea să se gândească la un rezultat negativ cu SCM Zalău, având în vedere că echipa sa evoluează pe teren propriu


CSC Sânmartin vine după un rezultat negativ, 0 – 3 în deplsare la Unirea Alba Iulia, însă acel eşec este de domeniul trecutului şi înaintea meciului cu SCM Zalău, bihorenii sunt concentraţi sută la sută şi vor da tot ce pot pentru un rezultat pozitiv, după cum ne spune chiar Salif Nogo.

Salif Nogo este cel mai experimentat jucător din lotul celor de la Sânmartin. Fotbalistul născut în Burkina Faso a evoluat în Liga 1 la echipe precum Astra Giurgiu, Oţelul Galaţi sau Politehnica Iaşi. Nogo chiar a fost aproape să ajungă la FC Zalău în anul în care clubul zălăuan s-a desfiinţat.

Ajuns la 32 de ani, Nogo este fundaş la CSC Sânmartin şi va fi adversarul Zalăului, nu al celor de la FC, ci al celor de la SCM.

Africanul consideră că echipa sa va avea parte de un meci greu cu SCM Zalău, însă nu concepe un rezultat negativ.

“Este clar că ne aşteaptă un meci greu cu un adversar care începe să aibă un joc constant. Însă, important este ce facem noi şi nu concepem alt rezultat, decât victoria”, ne-a declarat Salif Nogo.

Partida dintre CSC Sânmartin şi SCM Zalău va avea loc în această după-amiază, de la ora 17.00, pe Stadionul Comunal din Sântion.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL