Connect with us

FOTBAL

Declaraţiile antrenorilor înaintea duelului dintre CSC Sânmartin şi SCM Zalău


Cei doi antrenori sunt optimişti înaintea duelului direct că echipa lor este capabilă să obţină punct sau puncte. Rămâne de văzut cine va lua cele trei puncte sau dacă cele două echipe îşi vor împărţi “frăţeşte” câte un punct


SCM Zalău a obţinut primul succes în Liga a III-a şi îl vrea şi pe al doilea, la Sânmartin. Zălăuanii se deplasează în judeţul Bihor cu un moral bun după victoria cu Avântul Reghin şi speră să se întoarcă acasă cu cele trei puncte puse în joc.

Antrenorul Alexandru Pop este încrezător că echipa sa este capabilă să obţină punct sau puncte, deşi CSC Sânmartin este o echipă periculoasă.

„O să avem parte de un meci greu. CSC Sânmartin este o echipă bună pe teren propriu şi care a fost elimiată foarte greu de „U” Cluj în Cupa României. Este o echipă bună şi arţăgoasă, dar noi mergem cu încredere şi vrem să câştigăm. Depinde doar de noi. Avem şi un moral bun după victoria cu Reghin şi se vede o îmbunătăţire în jocul echipei. Băieţii au demonstrat că au valoare şi sper din suflet să venim cu punct sau puncte de la Sînmartin, deşi este o echipă periculoasă. Eu am mare încredere în băieţi”, ne-a declarat Alexandru Pop, antrenorul celor de la SCM Zalău.

De cealalată parte, Călin Cheregi – antrenor CSC Sânmartin, consideră că Zalăul traversează o perioadă bună şi a făcut jocuri bune în ultimele două etape, chiar dacă a pierdut la Bistriţa. Însă, transferurile multe realizate în vară la Zalău, ar putea fi o problemă în ceea ce priveşte omogenitatea echipei şi speră ca formaţia sa să profite de acest aspect.

„Întâlnim un adversar care traversează o perioadă bună ca şi evoluţie în joc, chiar dacă la Bistriţa a pierdut, a avut o evoluţi consistentă. Au obţinut şi prima victorie în campionat care a venit după nişte oportunităţi foarte bune, aici excluzând primele 20 de minute în care cei de la Reghin au avut câteva ocazii foarte clare în care dacă marcau, probabil alta era soarta meciului. Vom întâlni o echipa care a avut o politică de transferuri foarte activă şi interesantă, lucru care se observă şi în jocuri sau în relaţiile de joc. În ceea ce ne priveşte pe noi, mă bucură faptul că avem o săptămână completă ca şi ciclu de pregătire, deoarece până săptămâna trecută am fost implicaţi pe două fronturi, Cupa României şi campionat. Sunt realist, ne aşteaptă un meci greu, dar valoarea grupului şi omogenitatea acestuia cred că o să ne dea câştig de cauză”, ne-a declarat Călin Cheregi.

Meciul dintre CSC Sânmartin şi SCM Zalău va avea loc în această după-amiază, de la ora 17.00, pe Stadionul Comunal din Sântion.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL