Connect with us

HANDBAL

O victorie şi o înfrângere pentru junioarele III de la CSS Zalău


În primele două etape din noul sezon, sălăjencele au obţinut un succes şi au înregistrat un eşec. În această săptămână a debutat şi echipa junioarelor I care a fost învinsă pe teren propriu de CSS Viitorul Cluj


În acest sezon, CSS Zalău participă cu două echipe în Campionatul Naţional de Junioare. O echipă la junioare III şi una la junioare I. La Junioare I, CSS Zalău a fost repartizată în Seria E alături de alte patru echipe, este vorba despre CSM Târgu Mureş, CSS Viitorul Cluj, CS Arena Târgu Mureş şi CSS Baia Mare. Având în vedere numărul impar de echipe, câte o formaţie va sta în fiecare etapă. Prima echipă care a avut etapă liberă a fost chiar CSS Zalău.

În ceea ce priveşte Campionatul Naţional de Junioare III, CSS Zalău a fost repartizată în Seria H, alături de alte şapte echipe. Adversarele Zalăului din acest sezon vor fi LPS Satu Mare, CSS Viitorul Cluj, CSS 2 Baia Mare, LPS Fl. Fleseriu Sebeş, Arieşul Turda, LPS Târgu Mureş şi CS Comunal Sânmartin.

În prima etapă, CSS Zalău a debutat pe teren propriu în compania celor de la CS Comunal Sânmartin, echipă pe care a surclasat-o. Zălăuancele au dominat întrecerea de la un capăt la celălalt şi după ce au condus cu 12 – 3 la finalul primei reprize, în cele in urmă s-a impus cu 30  – 10 pentru un debut perfect. În etapa a doua, CSS Zalău s-a deplasat la Cluj-Napoca acolo unde a fost învinsă de CSS Viitorul Cluj, scor 31 – 22.

După ce a stat în prima etapă, echipa junioarelor I de la CSS Zalău a debutat luni după amiază în campionat, însă, din păcate a fost un debut nefast, sălăjencele fiind învinse pe teren propriu de CSS Viitorul Cluj, scor 24 – 31.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL