Connect with us

HANDBAL

Singurul handbalist sălăjean din prima ligă, se transferă la o echipă de pe podium!

 Printre singuri sălăjeni de pe prima scenă a handbalului masculin, Onyejekwe a decis să părăsească gruparea din Ploieşti pentru HC Odorhei

 

Onyejekwe este originar din Zalău şi provine dintr-o familie de sportivi. Sora lui – Nenka Onyejekwe, este campioana Elveţiei, iar fratele lor practică voleiul.
Sălăjeanul Osita Chike Onyejekwe a lăsat gruparea CSM Ploieşti pentru HC Odorhei. Născut la Zalău, Chike este campion cu HCM Constanţa, cu care a jucat şi în Liga Campionilor, iar în carieră a mai trecut pe la echipele Ştiinţa Bacău şi CSM Ploieşti. Handbalistul are 26 de ani, 1.91 metri înălţime, 87 de kilograme şi joacă la linia de 9 metri sau extremă. 
Osita Chike Onyejekwe este al treilea jucător transferat recent de HC Odorhei, după macedoneanul Lazo Majnov şi portarul Szabo Levente. HC Odorhei se află pe locul trei înaintea ultimei etape a sezonului, programată în 11 mai, când va întâlni formaţia Energia Pandurii Târgu Jiu. La finalul partidei, jucătorii antrenaţi de Vlad Caba vor primi medaliile de bronz.

 

 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL