Connect with us

FOTBAL

Liviu Antal, pe podium în clasamentul golgheterilor din Lituania


Fotbalistul şimleuan a reuşit nu mai puţin de 12 goluri în 20 de meciuri, fiind al doilea cel mai bun marcator după croatul Tomislav Kis, colegul lui de la Zalgiris Vilnius


Fără doar şi poate, Liviu Antal este unul dintre jucătorii de top ai judeţului Sălaj, alături de Vlad Morar şi Gabriel Vaşvari, cei trei evoluând la cel mai înalt nivel, fie că vorbim de Liga 1 din Lituania, Grecia sau România.

Morar a revenit după o accidentare şi a reuşit primul gol pentru Panetolikos în noul sezon, în timp ce Vaşvari are evoluţii apreciate pentru OSK Sepsi Sfântu Gheorghe.

Şimleuanul Liviu Antal traversează şi el o perioadă bună la Zalgiris Vilnius, echipă pentru care a ajuns la finele săptămânii trecute la 12 goluri marcate, în 20 de meciuri. Sălăjeanul a fost integralist în meciul câştigat de Zalgiris cu 5 – 0 în faţa celor de la FK Panevezys, marcând golul de 4 – 0.

A fost al şaselea gol în ultimele şase meciuri. După ce a marcat cu Honved în Europa League, Antal a reuşit o dublă la Atlantas, performanţă izbutită şi în meciul din Cupa Lituaniei cu Nevezis Kedainiai.

Cu 12 goluri marcate în A Lyga, Liviu Antal se află pe locul 2 în clasamentul golgheterilor, fiind devansat doar de colegul lui de echipă, Tomislav Kis, care a marcat 18 goluri.

În prezent, Zalgiris Vilnius ocupă primul loc în clasament cu 55 de puncte al primei ligi din Lituania, având însă cu trei meciuri mai mult decât următoarea clasată, Suduva.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL