Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici: “Rămâne de văzut ce putem face la Bistriţa”


Managerul celor de la HC Zalău consideră Gloria o echipă foarte bună care este “înfometată” să câştige primul joc de pe teren propriu


HC Zalău a obţinut două victorii din tot atâtea posibile pe teren propriu, după ce s-a impus în duelurile cu CSM Bucureşti şi Rapid Bucureşti. Însă, la Craiova nu a reuşit aceeaşi prestaţie şi au cedat la limită duelul din Bănie.

Sâmbătă, echipa pregătită de Gheorghe Tadici speră să obţină primul succes în deplasare din acest sezon, chiar dacă are parte de o deplasare dificilă la Bistriţa. Gloria a pierdut primele două meciuri de pe teren propriu şi nu se gândeşte decât la victoria cu HC Zalău.

Înaintea duelului de sâmbătă, Gheorghe Tadici chiar a remarcat faptul că Bistriţa este o echipă bună şi rămâne de văzut ce va putea face Zalăul pe terenul Gloriei.

„Rămâne de văzut ce putem face la Bistriţa care în etapa trecută a pierdut la Corona Braşov şi probabil vor face tot ce le stă în putere să câştige sâmbătă. Au o echipă bună, bine articulată cu dubluri pe posturi, spre deosebire de ceea ce este la noi. Avem două etape foarte grele, înainte de întreruperea campionatului, la Bistriţa şi cu Braşov şi încercăm să ne pregătim cât mai bine”, a declarat Gheorghe Tadici.

Duelul dintre Gloria Bistriţa şi HC Zalău are loc sâmbătă, de la ora 17.00, în Sala Polivalentă din Bistriţa.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL