Connect with us

FOTBAL

Andrei Chiş – golgheterul Şimleului: “Clar, vom câştiga titlul, iar apoi barajul pentru Liga a III-a!”


Pe atacantul celor de la Sportul Şimleu nu îl sperie faptul că echipa sa a pierdut la Jibou şi nici faptul că Rapid are un lot competitiv, care în aceaastă vară a fost întărit puternic cu jucători de la campioana Unirea Mirşid


Pasul cu stângul făcut de Sportul Şimleu în noua ediţie de campionat nu îl sperie pe atacantul Andrei Chiş. Astfel, jucătorul originar din comuna Măerişte spune că eşecul de la Jibou (scor 3 – 1), din prima etapă a fost relativ şi că partida cu Rapidul trebuia să se termine la egalitate.

Golgheterul grupării de la poalele Măgurii – care în campionatul trecut s-a clasat pe locul secund în clasamentul celor mai buni marcatori – a precizat că Sportul are timp să urce în fotoliul de lider al Ligii a IV-a, deoarece în acest sezon se va mai întâlni cu rivalii de pe Someş încă de trei ori.

După victoria la scor din zilele trecute de pe Stadionul “Măgura” în faţa celor de la AS Ileanda (scor 6 – 1), Andrei Chiş a precizat că adversara nu prea a reuşit nici să treacă de mijlocul terenului. Acesta a subliniat că aşteaptă cu optimism înfruntările cu principala contracandidată la titlul de campioană a Sălajului.

“Păcat că am pierdut la Jibou, după trei faze fixe. Acolo trebuia să fie egal. Oricum, nimic nu e pierdut: vom juca încă de trei ori cu Rapid şi avem timp să urcăm pe primul loc. Cu AS Ileanda nu am avut emoţii, deoarece adversarii nu prea au reuşit să treacă de jumătatea terenului. Am ratat însă foarte mult, asta e o mică problemă. De pe bancă s-a văzut foarte bine, astfel că în momentul în care am intrat în teren am ştiut ce trebuie făcut. Clar, vom câştiga titlul, iar apoi barajul pentru Liga a III-a”, ne-a declarat Andrei Chiş cu optimism.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 11 septembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL