Connect with us

Ştiri din Sălaj

Accident mortal în Sălaj. Rupt de beat, şoferul a părăsit locul faptei


Victima este un bărbat, care avea acasă patru copii, care de acum încolo nu mai au la cine să mai spună “TATĂ”. De cealaltă parte, conducătorul auto a fost identificat de poliţie şi testat cu aparatul alcooltest, care a indicat 1,47 mg/l alcool pur în aerul expirat!?


Aseară, puţin înaintea orei 21.00, Poliţia a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că pe Drumul Comunal 77, în localitatea Șeredeiu (comuna Horoatu Crasnei), se află o persoană de sex masculin căzută pe carosabil.

Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au identificat un bărbat în vârstă de 52 ani, din comuna Horoatu Crasnei. Din păcate, acesta era decedat.

“Verificările efectuate de polițiști au stabilit că bărbatul a fost victima unui accident rutier în urma căruia autorul a părăsit locului faptei. În urma cercetărilor, autoturismul implicat în accident a identificat în comuna Horoatu Crasnei, fiind condus de un bărbat de 46 de ani, din comună. Ce în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,47 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a menţionat Maria Cristea – purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

La faţa locului s-a deplasat şi primarul comunei Horoatu Crasnei – Florian Sur, care ne-a dat şi mai multe amănunte.

“Victima era ciurdarul satului. Era originar din Şeredeiu, iar soţia lui e din Horoatu Crasnei. Avea patru copii, o familie nevoiaşă, dar era un om simplu, dar care şi-a făcut treaba şi nu a supărat pe nimeni. Săracul, cred că nu a avut nicio şansă, deoarece maşina trecuse în plin peste el”, a declarat primarul  Florian Sur, pentru Ştiri din Sălaj.

Polițiștii continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu în cauză.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj