Connect with us

Ştiri din Sălaj

VIDEO. Sava Negrean Brudașcu şi alţi artişti din Sălaj, atraşi în capcana unui spectacol ratat la Sala Auditorium Maximum din Cluj-Napoca


Aproximativ 50 de artiști, între care şi sălăjencele Sava Negrean Brudașcu, Daiana Bălănean, Laura Valea, Denisa Pop şi Alice Ghile au fost umiliți de organizatorii unui concert de muzică populară ce s-ar fi vrut un spectacol caritabil în beneficiul unui tânăr suferind din Brașov


Cunoscuta cântăreață sălăjeancă de muzică populară Sava Negrean Brudașcu a denunțat marți seara, de pe scena Sălii Auditorium Maximum din Cluj-Napoca, faptul că cei 50 de artiști veniți să susțină un concert caritabil și publicul de bună credință prezent au fost umiliți de organizatori.

La ora spectacolului, marți la ora 18.30, artiștii erau pe scenă și publicul în sală (aproximativ vreo 150 de suflete), dar sonorizarea nu era asigurată, iar organizatorii nu erau prezenți și nu au mai răspuns la telefon. Sava Negrean Brudașcu s-a văzut nevoită să explice spectatorilor situația jenantă.

Concertul caritabil fusese promovat întens în presa din Cluj în ultimele luni, având pe afiș nume sonore ale genului, dar la momentul spectacolului organizatorii nu au fost de găsit și spectacolul a fost anulat în cel mai rușinos mod cu putință.

Printre cei 50 de artiști, în frunte cu Sava Negrean Brudașcu, s-au alăturat demersului caritabil Ionela Moruţan, Felix Gălan, Oana Bozga Pintea, Năstăcuţa Iuga, Andrada Bărsăuan şi Lazăr Arman, Anuţa Iuga şi Lucian Madiar, Monica Pirlea, Ana Georgeta Balla, Maria Pavelean, Anuţa Motofelea, Gabriela Ardusăţan, Alexandra Vereş, Iustina Irimia Cenuşă, Andra Filip, Nicoleta Simina, Alexandra Bogoş, Diana Beldean și Jan Oprişor Band.

”De ore întregi am sunat să luăm legătura cu organizatorii și nu am putut. Ni s-a spus că pacientul pentru care ne-am adunat este pe drum, dar nu a venit nici la ora 18:30. O doamnă ne-a dat un microfon ca să vă spunem care este problema”, a spus Sava Negrean Brudașcu de pe scenă.

Daiana Bălănean: “Sper să nu mai iau parte la astfel de eșecuri”

Pe lângă doamna muzicii populare din comuna Buciumi, pe scenă au urcat şi alte interprete de muzică populară din judeţul Sălaj, precum Daiana BălăneanLaura Valea, Denisa Pop şi Alice Ghile.  

“Am rămas profund dezamăgită de faptul că unii oameni iau în derâdere situații precum cea a lui George Olteanu, tânărul pe care eu și colegii mei i-am răspuns “DA” invitației la un concert caritabil organizat pentru el, pentru a-l ajuta fiecare cu câte puțin. În momentul în care am ajuns la scenă, nu era prezent nimeni din organizare, nici George, decât marii artiști sufletiști și publicul minunat, toți eram adunați cu acelasi scop: acela de a-l ajuta pe acest tânăr. Din păcate, am fost nevoiți sa anunțăm publicul despre nefericitele evenimente petrecute în spatele scenei, drept urmare concertul a fost anulat. Îmi doresc din suflet sa cred în continuare ca nu a fost nimic intenționat, dar prin faptul că organizatorul își închisese telefonul, astfel refuzând sa vorbească cu vreunul din cei invitați, mă face să îmi schimb părerea. Sper să nu mai iau parte la astfel de eșecuri și totodată sper ca oamenii să fie conștienți că există un Dumnezeu, care are grijă de noi toți și nu ne putem bate joc de atâția oameni. Deci, totală lipsă de respect!”, a spus Daiana Bălănean cu amărăciune în suflet, pentru Ştiri din Sălaj.

 

Organizatorul se justifică și aruncă vina pe altcineva

Cel care a organizat concertul caritabil, Raul Imre, a făcut un Live pe Facebook în care susține că el este de nevinovat.

”S-a speculat o grămadă de lucruri, că eu aș fi cel care a stricat spectacolul, dar, dragii mei, în momentul în care eu încercam să fac rost de sunetist pentru acest spectacol, doamna Sava Negrean Brudașcu spunea pe scenă publicului că organizatorul nu răspundea la telefon, că spectacolul se va încheia, dar nimeni nu știe cât de mult m-am implicat și că am fost cu nervii la pământ în momentul în care am ajuns cu sunetistul la sala de spectacol goală și cu multe telefoane în care am fost jignit. Toată ziua am stat cu telefonul în mână, fiind contactat de toți artiștii că unde sunt, unde stau și rezolvând toate problemele, inclusiv protocolul: prăjituri, apă. Eu am încercat în mare parte, dar pe lângă mine mai era un alt organizator, dar asta este, eu nu am nicio vină. Vă mulțumesc! O seară frumoasă”, este citat de Știri de Cluj organizatorul Raul Imre.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj