Connect with us

ALTE SPORTURI

Şimleuanul Ioan Santavan, pe podium la Cupa României de Fitness şi Culturism


Multiplu medaliat la competiţiile de masters cu CS Gold GYM Şimleu Silvaniei, comisarul de poliţie a cucerit acum medalia de argint pentru CS Alfa Zalău, grupare la care a fost legitimat din acest an


De-a lungul anilor, Ioan Dorel Santavan a evoluat pentru CS Gold GYM Şimleu Silvaniei, în competiţiile de masters.

Fie că a fost vorba de Campionatul Naţional sau de Cupa României de Fitness şi Culturism, comisarul de la Poliţia Oraşului Şimleu Silvaniei a avut prestaţii meritorii.

Astfel, în anii 2016 şi 2017, Santavan a urcat pe podium la Cupa României (cat. 40 – 44 ani). Mai întâi, şimleuanul s-a clasat pe locul secund, pentru ca apoi să se claseze pe locul 3.

În acest an, culturistul a fost legitimat la CS Alfa Zalău, club pentru care a urcat pe scenă în weekend, cu ocazia unei noi ediţii a Cupei României.

La competiţia desfăşurată vineri şi sâmbătă la Sala Palatului “Theodor Costescu” din Drobeta-Turnu Severin au încercat să şi arate calităţile peste 100 de sportivi din toată ţara..

La masters, categoria 45 – 50 ani (-80 kilograme), Ioan Dorel Santavan s-a clasat pe locul secund, cucerind astfel medalia de argint.

O performanţă bună, cu atât mai mult cu cât organizatorii au interzis participarea mai multor sportivi înscrişi în competiţie, în baza noilor regulamente impuse de Federaţie, care înăspresc condiţiile de participare.

“În aceste condiţii, orice participant care a reuşit să urce pe scenă poate fi considerat un câştigător. Mă bucur că Santavan a cucerit o medalie. Merită felicitat pentru acest lucru”, a menţionat Liviu Unguruşan, preşedintele CS Alfa Zalău.

Mai multe pe acest subiect în ediţia tipărită a ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 11 septembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI