Connect with us

DIVIZIA A1

Pylyp Harmash a revenit în Divizia A1!


Liberoul ucrainean revine pe prima scenă a voleiului românesc, după ce acum două sezoane avusese o aventură de la Zalău


Până la 28 de ani, Pylyp Harmash (n. 21 Aprilie 1989) jucase doar în campionatul intern. Ani la rând, ucraineanul a îmbrăcat tricoul formaţiei Lokomotiv Kharkov, considerată cea mai puternică grupare din Ucraina. În sezonul 2017 – 2018, el a fost adus la CS Volei Municipal Zalău, unde i-a făcut concurenţă internaţionalului Adrian Feher.

Voleibalistul nu s-a acomodat foarte bine la poalele Meseşului, astfel că în vara anului trecut el a revenit acasă. A fost aproape de Lokomotiv Kharkov, dar – până la urmă – Harmash a ajuns la MHP Vinnitsa, tot în prima ligă din Ucraina.

Ce nu a reuşit în România cu Zalăul a reuşit în campionatul Ucrainei, acolo unde în acest an a cucerit medalia de bronz cu MHP Vinnitsa.

În vară, el a luat în calcul o revenire la Kharkov, dar fosta campioană a Ucrainei acuză probleme financiare şi în noul sezon va alinia un lot alcătuit în majoritate din juniori!

În ce îl priveşte pe fostul libero al celor de la CS Volei Municipal, jucătorul în vârstă de 30 de ani a revenit în România, nu la Zalău, ci la Ştiinţa Explorări Baia Mare, acolo unde va evolua în stagiunea 2019 – 2020!

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1