Connect with us

HANDBAL

Ce se întâmplă cu Irina Ivan?


Considerată cel mai important transfer al verii, handbalista a ratat toate turneele din vară, dar şi primele jocuri din Liga Naţională


Deşi nu are un lot valoros şi numeros, HC Zalău a întâmpinat unele probleme încă din perioada de pregătire şi nu s-a putut baza pe serviciile lui Irina Ivan.

Având în vedere trecutul său pe la HCM Roman,”U” Cluj, Gloria Bistriţa şi Le Havre (Franţa), jucătoarea de 27 de ani era privită ca şi transferul verii la formaţia sălăjeană, însă ea a avut ghinion şi s-a accidentat chiar înanintea jocurilor amicale din luna august.

Astfel, interul stânga a ratat toate turneele din vară, însă antrenorul Tadici a sperat ca jucătoarea să fie aptă la început de campionat. Deocamdată, Irina Ivan întârzie să revină, iar la primele jocuri din campionat nu a fost în lotul echipei.

Dacă la partida cu CSM Bucureşti a fost în tribună, pentru jocul de la Craiova, Ivan a rămas acasă să facă pregătire specială.

”Irina Ivan va merge la un control la Tg. Mureş şi ne va da un verdict clar. Ea a început să alerge, se pregăteşte la 70%, dar mai are de recuperat cam un jumate de centimetru la piciorul la care a fost accidentată. Vom vedea după ce se întoarce de la Tg. Mureş”, a spus Tadici.

În lipsa lui Irina Ivan, tehnicianul a folosit-o în apărare pe Sabrina Lazea, cea care a făcut un meci reuşit cu CSM Bucureşti, însă s-a accidentat şi nu a făcut deplasarea cu echipa, la Craiova.

Lazea a efectuat un RMN şi accidentarea sa nu este gravă, astfel că va putea juca la meciul de miercurea viitoare, cu Rapid.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL