Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici, după eşecul de la Craiova: “Arbitrajul nu mă interesează. Ei sunt în lumea lor”


Managerul celor de la HC Zalău nu a dorit să comenteze prea mult arbitrajul din meciul din Bănie şi consideră că SCM Craiova a meritat victoria


HC Zalău a debutat cum nu se putea mai bine în noul sezon din Liga Florilor.

În prima etapă, gruparea pregătită de Gheorghe Tadici a obţinut o victorie istorică în faţa multiplei campioane a României, CSM Bucureşti.

Din păcate pentru sălăjence, acestea nu au mai putut repeta acea performanţă şi în jocul din etapa a II-a, de la Craiova.

Astfel, deşi au făcut un joc bun în prima repriză şi au avut chiar şi cinci goluri avans, elevele lui Tadici au cedat iniţiativa în partea secundă şi au pierdut jocul la un gol diferenţă.

La finalul partidei, Gheorghe Tadici s-a arătat dezamăgit de evoluţia elevelor sale în repriza a doua, însă consideră că SCM Craiova a meritat victoria pentru felul în care a jucat şi a luptat în partea secundă. Cât despre arbitraj, Tadici a preferat să nu comenteze.

“Am fost aproape de egal şi cred că puteam obţine un punct, dar asta e. După cum a jucat SCM Craiova şi pentru efortul depus în repriza a doua, merită victoria. În repriza a doua, fetele au comis nişte greşeli impardonabile şi sunt nemulţumit, pentru că totuşi, sunt plătite pentru munca asta şi e normal să ne manifestăm ca atare. Arbitrajul nu mă interesează. Ei sunt în lumea lor şi nu mă interesează”, a declarat Gheorghe Tadici, pentru Gazeta de Sud.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL