Connect with us

HANDBAL

Veşti bune: Sabrina Lazea e bine


Accidentată în partida cu CSM Bucureşti, handbalista a făcut un RMN şi va putea reveni pe semicerc la jocul cu Rapid


În pauza competiţională, Sabrina Lazea a ieşit în evidenţă prin jocul prestat la partidele amicale, iar Gheorghe Tadici s-a declarat mulţumit de saltul handbalistei, care în ultimele sezoane a evoluat sporadic pentru HC Zalău.

”În această perioadă de pregătire a crescut foarte mult Sabrina Lazea. Are cea mai semnificativă creştere, însă până să se ridice la pretenţiile Ligii Naţionale mai are mult. Mai e mult până departe, dar sigur, faţă de anul trecut a progresat”, spunea Tadici după turneele din vară.

Sabrina Lazea a confirmat jocul bun din perioada de pregătire şi în primul meci oficial, când HC Zalău a câştigat cu CSM Bucureşti, scor 25 – 24! Tânara handbalistă a reuşit să o anihileze foarte bine pe Crina Pintea, însă pe final de meci s-a accidentat şi a fost scoasă pe braţe din teren, de către colegele sale.

Accidentarea părea destul de gravă, însă Sabrina Lazea a făcut un RMN, iar verdictul i-a liniştit pe oficialii clubului. Tadici a preferat să o menajeze pe jucătoare pentru meciul de la Craiova, dar ea va putea fi în teren miercurea viitoare, când HC  Zalău va juca acasă, cu Rapid Bucureşti.

“Sabrina Lazea a făcut un RMN şi nu are probleme grave, însă am preferat ca ea să rămână acasă să lucreze la sala de forţă şi pe stadion. Este îmbucurător că nu e ceva grav şi în mod sigur, la următorul meci va putea intra. A făcut doar o uşoară întindere”, ne-a informat Gheorghe Tadici.

Sabrina Lazea a ajuns la HC Zalău, la începutul anului 2017, dar în primii doi ani a jucat foarte puţin şi a marcat  doar 15 goluri, dintre care 7 în stagiunea trecută.

Handbalista de 21 de ani a fost împrumutată în campioantul trecut pentru un tur, în liga secundă, la CSU Oradea, dar în ultima peioadă a reuşit să se apropie de nivelul Ligii Naţionale şi poate fi o soluţie bună pentru HC Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL