Connect with us

Feminin

“U” Olimpia Cluj a realizat scorul etapei! REZULTATELE COMPLETE din Liga 1 Feminin


Multipla campioană a României nu a avut nici cea mai mică emoţie în disputa de pe teren propriu contra celor de la Selena SN Constanţa, echipă în poarta căreia a marcat nu mai puţin de 9 goluri


În perioada 1 – 4 septembrie au avut loc meciurile din cadrul etapei a II-a din Liga 1 Feminin. Au fost dueluri interesante în care am consemnat şi prima victorie a celor de la Piros Security pe prima scenă. Gruparea din Arad este nou-promovată şi a reuşit primul succes în Liga 1 la primul joc pe care l-a disputat la Târgovişte.

O altă nou-promovată, Luceafărul Filiaşi a reuşit, de asemenea, să obţină un succes în etapa a II-a. Echipa doljeană a trecut cu 2 – 0 de AFC Fair-Play Bucureşti. Tot cu acest scor a dispus şi Universitatea Alexandria de Heniu Prundu Bârgăului, gruparea din urmă resimţind din greu lipsa Mihaelei Merlan.

Un duel destul de interesant a avut loc la Baia Mare, acolo unde ar fi trebuit să se dispute derby-ul etapei. Însă, disputa a fost adjudecată clar de Fortuna Becicherecu Mic, care s-a impus la trei goluri diferenţă pe terenul Independenţei.

Tot o victorie în deplasare a reuşit şi Vasas Femina Odorhei, care a trecut cu 3 – 1 de Universitatea Galaţi, chiar pe terenul echipei de pe Dunăre.

Cea mai categorică victorie din etapa a II-a a fost izbutită de “U” Olimpia Cluj. Într-un joc disputat miercuri dimineaţă, clujenecele au marcat pe bandă rulantă în poarta nou-promovatei Selena SN Constanţa, echipă pe care a învins-o cu 9 – 0.

Duminică, 8 septembrie sunt programate meciurile etapei a III-a din Liga I Feminin.


Rezultatele etapei a II-a:

Independenţa Baia Mare – Fortuna Becicherecu Mic 1 – 4

CSS Târgovişte – Piros Security Arad 1 – 3

Luceafărul Filiaşi – AFC Fair-Play Bucureşti 2 – 0

Universitatea Alexandria – Heniu Prundu Bârgăului 2 – 0

Universitatea Galaţi – Vasas Femina Odorhei 1 – 3

“U” Olimpia Cluj – Selena SN Constanţa 9 – 0


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Feminin