Connect with us

HANDBAL

Claudia Constantinescu, primită cu flori la Zalău. Crina Pintea, cu huiduieli!


Înainte de startul jocului cu CSM Bucureşti, managerul Gheorghe Tadici a oferit un buchet de flori pentru handbalista care a îmbrăcat tricoul Zalăului în perioada 2013 – 2019. În schimb, pivotul Naţionalei a avut parte de o primire ostilă fiind huiduită de galerie


La jocul de la Zalău, CSM Bucureşti a venit la Zalău şi cu două jucătoare care în trecut au evoluat la formaţia sălăjeană, interul Claudia Constantinescu şi pivotul Crina Pintea.

Prima a avut parte de o primire frumoasă din partea publicului, dar şi a managerului Gheorghe Tadici, care înaintea jocului i-a oferit un buchet de flori.

Din păcate, Pintea a fost huiduită, mai ales la prezentarea loturilor celor două grupări.

Cele două handbaliste s-au aflat pentru prima dată ca şi adversare ale echipei care le-a format, însă niciuna dintre ele nu a rupt gura târgului.

Gheorghe Tadici, despre Pintea: “Aşa-zisul pivot de talie care este în handbal datorită mie nici nu a mişcat la Zalău”.

Dacă interul a jucat puţin, pivotul a evoluat aproapte tot meciul, dar Pintea a fost făcută inexistentă de apărarea gândită de Gheorghe Tadici.

De altfel, internaţionala a reuşit un singur gol în poarta Zalăului având o evoluţie modestă, după părerea lui Tadici, mult sub nivelul la care era în urmă cu 4 ani când a plecat de la HC Zalău.

“Aşa-zisul pivot de talie care este în handbal datorită mie nici nu a mişcat. Nu aş vrea să credeţi că mă interesează persoana ei, dar eu nu am făcut altceva decât să-i răspund. Ea a crezut că ne timorează cu declaraţiile ei, dar s-a înşelat şi îmi pare bine că şi-a demonstrat valoarea în această sală. A jucat undeva la 65-70% din ce a fost când a plecat de la HC Zalău. Am luat-o de la 104 kg şi am adus-o la 90 – 91, dar acum văd că are din nou peste 95 kg”, a spus Gheorghe Tadici.

Constantinescu a jucat pentru HC Zalău în perioada 2013 – 2019, în timp ce Pintea a evoluat la poalele Meseşului în perioada 2010 – 2015.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 4 septembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL