Connect with us

ARTE MARTIALE

FOTO. Ultima activitate de vacanţă pentru A.N.A.K.


Asociaţia Nord Amical Karat a desfăşurat la Covasna ultima activitate de vacanţă. Evenimentul a fost găzduit de Pensiunea Istvana


În perioada 26 – 31 august 2019, s-a desfăşurat ultima activitate de vacanţă a Asociaţiei Nord Amical Karate, în splendida staţiune montană Balvanyos, din Covasna, gazda fiind Pensiunea Istvana.

Acţiunea a fost iniţiată şi susţinută de către prietenul nostru drag, sensei Bibo Ferencz, preşedintele C.S. Mikado din Covasna, care de mai bine de 10 ani ne primeşte în fiecare an, iar locaţia este una deosebită.

Au avut loc două antrenamente zilnice de karate, pe grupe valorice, susţinute de către sensei Duţă Viorel, Takacs Mihaly şi subsemnatul şi au fost abordate tematici de Kihon, Kata şi Kata-kumite.

Seara aveau loc şi cursuri de Aerofit, susţinute de instructorul Pop Lăcrimioara, pentru amatorii de sporturi aerobice, dar şi ca pregătire suplimentară pentru sportivii karateka.

La acest eveniment au luat parte antrenori, instructori, sportivi şi alţi amatori de mişcare din Maramureş, Bihor, Sălaj, Cluj, Harghita, Covasna şi Brasov, care s-au simţit excelent reuniţi de familia A.N.A.K.

A fost o activitate deosebită din toate punctele de vedere de la care n-au lipsit nici focul de tabară, drumeţiile, meciurile de ping-pong şi alte jocuri interactive finalizate cu răcoreala de la piscina.

Pentru toate astea, mulţumim Feri Bibo, ne-am simţit extraordinar de bine, a fost o săptămână superbă în care şi vremea a ţinut cu noi.

Începem antrenamentele cu bateriile pline, urmează un nou an sportiv cu multe activităţi, un sezon în care dorim pentru sportivii noştri cât mai multe realizări, atât sportive, cât şi şcolare.

♦ prof. Gheorghe POP

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE