Connect with us

DIVIZIA A1

S-a refăcut ţintarul Diviziei A1. Volei Municipal Zalău joacă în prima etapă, în deplasare


Vicecampioana României are parte de un adversar facil la debutul în noul campionat, urmând să evolueze pe terenul nou-promovatei CSU Vest Timişoara


Campionatul Diviziei A1 de volei masculin mai are în componenţă doar 10 echipe. Steaua Bucureşti a fost prima formaţie care a anunţat că nu mai participă în prima ligă şi s-a înscris în Divizia A2, iar de câteva săptămâni a abandonat competiţia şi CSM Bucureşti.

Cu formaţia bucureşteană urma să joace Volei Municipal Zalău în prima etapă, însă Federaţia Română de Volei a luat decizia de a reface ţintarul, tocmai pentru ca echipele să nu mai fie nevoite să stea câte două etape în tur şi în retur.

Săptămâna trecută, la Craiova s-a refăcut programul, iar în prima etapă, Volei Municipal Zalău va juca în deplasare, pe terenul nou-promovatei CSU Vest Timişoara. Campionatul va începe tot pe 12 octombrie, iar prima parte se va termina în 14 decembrie.

Returul începe pe 11 ianuarie 2020 şi se va termina pe 29 februarie 2020. În ceea ce priveşte programul din tur, Volei Municipal Zalău are parte de două jocuri uşoare în primele două etape. Dacă în prima rundă va juca la Timişoara, în etapa a II-a va întâlni pe teren propriu CSM Câmpia Turzii.

Primul joc mai dificil va fi în etapa a III-a, când Zalău se va deplasa la Dinamo, deţinătoarea Cupei României. Finalul de tur va fi unul dificil, în condiţiile în care, în penultima rundă, Volei Municipal Zalău va juca în deplasare la Arcada Galaţi, iar în ultima etapă va primi vizita celor de la SCMU Craiova.


Programul primei etape din Divizia A1:

Dinamo Bucureşti – ”U” Cluj

CSM Câmpia Turzii – Unirea Dej

CSU Vest Timişoara – Volei Municipal Zalău

SCMU Craiova – Explorări Baia Mare

Arcada Galaţi – Gloria Buzău


Programul Zalăului în tur:

Etapa 1: CSU Vest Timişoara – CSVM Zalău

Etapa 2: CSVM Zalău – CSM Câmpia Turzii

Etapa 3: Dinamo – CSVM Zalău

Etapa 4: CSVM Zalău – ”U” Cluj

Etapa 5: Unirea Dej – CSVM Zalău

Etapa 6: Gloria Buzău – CSVM Zalău

Etapa 7: CSVM Zalău – Explorări Baia Mare

Etapa 8: Arcada Galaţi – CSVM Zalău

Etapa 9: CSVM Zalău – SCMU Craiova


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1