Connect with us

DIVIZIA A1

Şimleuanul Dan Silvăşan Paşca rămâne în Divizia A1


În noul sezon, voleibalistul de 19 ani va juca tot pe prima scenă a voleiului românesc, la CSM Câmpia Turzii, acolo unde s-a impus încă din campionatul trecut


Sălajul a produs de-a lungul anilor mulţi voleibalişti, care au ajuns pe prima scenă a voleiului românesc, iar unii chiar şi mai sus, evoluând în Naţionala României sau la echipe puternice din străinătate.

Din noul val al tinerelor talente s-a afirmat un voleibalist şimleuan, Dan Silvăşan-Paşca (n.12.03.2000), care la vârsta de 19 ani are deja la activ un sezon în Divizia A1, la CSM Câmpia Turzii.

Voleibalistul chiar a reuşit să se impună la gruparea ardeleană, la care va continua să joace şi în sezonul viitor.

CSM Câmpia Turzii s-a clasat pe locul 9 în campionatul trecut, în care Dan Silvăşan-Paşca a jucat constant şi a bifat peste 20 de jocuri.

”Am jucat destul de mult pentru primul sezon. Am strâns vreo 80 de seturi şi am ratat doar 4 – 5 jocuri, din cauza unor mici accidentări. Sunt mulţumit, dar întotdeauna există loc de mai bine. La început a fost destul de greu pasul către seniori, deoarece este o diferenţă mare din toate punctele de vedere, dar eu zic că din a doua parte a sezonului am început să joc mai bine”, a mai spus şimleuanul.

În noul sezon, CSM Câmpia Turzii speră să obţină o clasare mai bună decât locul 9.

”Obiectivul meu este să joc cât mai bine şi să îmi ajut echipa să câştige cât mai multe jocuri, pentru a ne putea clasa cât mai sus”, a precizat voleibalistul.

Înainte să ajungă la CSM Câmpia Turzii, Dan Silvăşan Paşca a jucat pentru juniorii de la ACS Şimleu Sport, dar şi în liga secundă, la Volei Club Zalău.

”Voi continua să joc la CSM Câmpia Turzii, iar din 2 septembrie vom începe antrenamentele pentru noul sezon. Vreau să am un sezon mai bun decât cel precedent şi va fi o nouă provocare pentru mine. Voi face tot posibilul să îmi ajut echipa să câştige şi să îmi îmbunătăţesc jocul”, ne-a declarat Dan Silvăşan-Paşca.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1