Connect with us

HANDBAL

Dana Abed-Kader, la înălţime în faţa vicecampioanei României


Handbalista în vârstă de 23 de ani a făcut un meci mare cu CSM Bucureşti, în poarta căreia a marcat nu mai puţin de 14 goluri!


Adusă la Zalău la începutul anului 2017, Dana Abed-Kader era văzută ca şi o jucătoare de perspectivă la formaţia sălăjeană, fiind campioană mondială la junioare cu lotul României.

Jucătoarea născută în Siria a început să îşi găsească locul în echipa Zalăului şi a reuşit să marcheze tot mai multe goluri.

Sezonul trecut a fost unul foarte bun pentru handbalista în vârstă de 23 de ani, care a marcat nu mai puţin de 98 de goluri în campionat.

Astfel, de serviciile sale sau interesat mai multe echipe, inclusiv CSM Bucureşti, însă Dana Abed-Kader a rămas la HC Zalău, cu care a început perfect stagiunea 2019 – 2020.

În chiar primul joc din campionat, gruparea sălăjeană a dat marea lovitură şi a învins vicecampioana României CSM Bucureşti cu 25 – 24! O mare contribuţie la această victorie a avut-o Dana Abed-Kader, care a înscris nu mai puţin de 14 goluri.

“Datorită dorinţei şi a unităţii de grup am reuşit o victorie incredibilă. Am muncit foarte mult pentru acest joc şi ne-am pregătit foarte bine. A fost ceva incredibil, iar CSM Bucureşti nu se aştepta să avem o apărare atât de puternică şi un atac bun. Ne-a ieşit jocul şi tot ce am făcut la antrenamente am pus în practică”, ne-a declarat Dana Abed-Kader.

Dana Abed-Kader a debutat în Liga Naţională la CSM Cetate Devatrans, iar la HC Zalău a ajuns în ianuarie 2017.

Din vară, la formaţia sălăjeană evoluează şi sora sa pe postul de portar – Sara Abed-Kader.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 4 septembrie.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL