Connect with us

FOTBAL

LOVITURĂ de IMAGINE. SCM Zalău face parteneriat de colaborare cu Astra Giurgiu!


Sălăjenii vor face o colaborare cu unul dintre cele mai puternice formaţii din Liga I. Înţelegerea prevede împrumutarea unor fotbalişti aflaţi sunt contract cu Astra, dar şi descoperirea unor jucători tineri la Zalău, care ulterior să poată face saltul spre gruparea finanţată de Ioan Niculae


De la primii paşi, SCM Zalău a cam suferit, mai ales în ce priveşte alcătuirea lotului pentru  Liga a III-a.

Până la urmă, gruparea de la poalele Meseşului a încropit un lot.

Limitele sale s-au cam văzut încă din prima etapă, în care elevii lui Alexandru Pop au pierdut fără drept de apel în faţa Unirii Dej.

Alin Demle a intermediat colaborarea

Un mare ajutor a primit clubul de la Alin Demle, cel care în această vară s-a implicat în realizarea unor transferuri.  Cea mai importantă mişcare este… semnată tot de fostul jucător al echipelor Armătura Zalău şi Mobila Şimleu.

Astfel, în baza unor relaţii ce durează de mai mulţi ani cu directorul sportiv de la Astra Giurgiu, Demle a reuşit să intermedieze un parteneriat de colaborare între SCM Zalău şi puternicul club de pe prima scenă a fotbalului românesc condus de Ioan Nicolae, considerat unul dintre cei mai bogaţi români!

Costel Lazăr – director sportiv Astra Giurgiu: “Mai mult ca sigur o să fie o colaborare de lungă durată”

Prin acest parteneriat, la Zalău vor fi împrumutaţi mai mulţi jucători de la Astra, unii chiar în regim de urgenţă, deoarece Claudiu Băican şi compania au nevoie de întăriri serioase.

Ca urmare, la poalele Meseşului vor poposi mai mulţi fotbalişti aflaţi sub contract cu giurgiuvenii.

Colaborarea dintre cele două cluburi a fost confirmată şi de Costel Lazăr – directorul sportiv de la Astra Giurgiu.

„Mai mult ca sigur o să fie o colaborare de lungă durată între SCM Zalău şi Astra Giurgiu din care sperăm să aibă de câştigat toată lumea, inclusiv jucătorii. La rugămintea domnului Alin Demle, deja am căutat soluţii şi chiar am găsit câteva soluţii foarte rapide pentru a putea sprijini echipa din Zalău. Sper că jucătorii pe care o să-i trimitem acolo să îşi facă pe deplin datoria şi să joace exact aşa cum ar face-o pentru clubul nostru. Ei vor fi monitorizaţi şi, în funcţie de randamentul lor, vom lua hotărârile privind viitorul acestora”, a declarat oficialul celor de la Astra, în exclusivitate pentru ziarul Sportul Sălăjean.

Costel Lazăr a ţinut să precizeze faptul că acesta e doar primul pas spre colaborare, deoarece în perspectivă se doreşte şi descoperirea tinerelor talente din Sălaj şi promovarea lor la Astra.

„Este adevărat că vizăm şi în sens invers, adică descoperirea unor jucători tineri pe care să-i motivăm prin transferurile la Liga 1 şi care să devină coproprietatea cluburilor Astra şi SCM Zalău. Sperăm că vom găsi talentele pe care le căutăm, pentru că sunt convins că în judeţul Sălaj există jucători talentaţi, dar care poate nu au fost motivaţi suficient. Până acum, poate nu s-a focalizat atenţia asupra lor. Vom face noi acest lucru, de acum încolo”, a menţionat Costel Lazăr.

Oficialii fostei campioane: “Vom mai căuta soluţii cu care să ajutăm imediat SCM Zalău”

Directorul sportiv de la fosta campioană a României a dat asigurări că va căuta soluţii pentru ca singura reprezentantă  a Sălajului în fotbalul mare să se redreseze în cel mai scurt timp.

„Am înţeles că proiectul de la Zalău a demarat un pic cam târziu şi vom mai căuta soluţii cu care să ajutăm imediat SCM Zalău. Avem convingerea că vom găsi soluţii bune împreună şi – cu seriozitate şi cu muncă multă – sunt sigur că vom face şi o treabă frumoasă”, a conchis acesta.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de mercuri, 28 august.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL