Connect with us

DIVERSE

Portarul de la Dia Guard Divino a debutat la Naţionala de minifotbal


Andrei Mocan a jucat în două meciuri de la Cupa Naţiunilor, competiţie pe care România a câştigat-o după două victorii şi o remiză


Naţionala de minifotbal a României se pregăteşte pentru Campionatul Mondial din Australia, care are loc în perioada 1 – 12 octombrie. Cu o lună de zile înaintea turneului final, “tricolorii” au participat şi la ultimul turneu de pregătire, Cupa Naţiunilor, care a avut loc sâmbătă, în Cehia.

România, Slovacia, Spania şi Cehia au fost cele patru naţionale care au participat la acest turneu, care a fost câştigat de către “tricolori”. Selecţionata României a reuşit două victorii, 3 – 1 cu Slovacia şi 4 – 0 cu Spania, iar în ultimul joc a remizat, scor 2 – 2 cu Cehia, după ce selecţionata pregătită de Virgil Bejenaru a avut 2 – 0. Cu 7 puncte, România s-a clasat pe primul loc şi are moral bun pentru Campionatul Mondial din Australia, unde face parte din Grupa C, alături de Ucraina, Nigeria şi Liban.

Cu ocazia Cupei Naţiunilor din Cehia şi-a făcut debutul în Naţională şi portarul Andrei Mocan de la Dia Guard Divino care a evoluat în două jocuri şi a avut prestaţii bune, care îi dau speranţe că poate prinde lotul lărgit pentru turneul final.

Din delegaţia României la turneul din Cehia a făcut parte şi preşedintele FMR, Ioan Onicaş, care s-a declarat mulţumit de prestaţia României.

“A fost un turneu reuşit. Noua conducere tehnică a echipei naţionale a avut posibilitatea să vadă la lucru o mare parte dintre jucătorii aflaţi  în lotul lărgit al naţionalei României. În curând vom afla jucătorii care rămân în vederile antrenorilor pentru Campionatul Mondial din Australia.Succesul de această competiţie ne dă speranţe pentru o evoluţie care  să ne aducă rezultate bune la Campionatul Mondial. Faptul că am câştigat trofeul chiar acasă la campioana europeană şi mondială – Cehia, ne dă multe speranţe pentru viitor. Ne bucurăm că la Brno a fost folosit şi un jucător din cadrul Campionatului de Minifotbal Sălaj. Andrei Mocan de la Dia Guard Divino a avut o evoluţie în nota echipei, una care să-i dea speranţe pentru a fi convocat la echipa naţională şi cu ocazia altor evenimente”, ne-a declarat Ioan Onicaş.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE